reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Hmmm... a my właściwie dopiero w sobotę rozpoczniemy akcję zakupy;-)oprócz paru ciuszków nic nie mamy, ale bałam się zapeszać..
Najważniejsze , ze lista jest, ceny porównane i można szaleć
Najważniejsze , ze lista jest, ceny porównane i można szaleć
Agusisko ja tez długo zastanawiałam się nad monitorem oddechu i w końcu M mnie namówił żeby kupić. Mam monitor oddechu z nianią 2 w 1 Angelcare. Nowy, trochę kosztował, ale myślę że warto zainwestować i spokojniej spać w nocy, jak również w dzień nie trzeba co chwila zaglądać do malca podczas drzemki sprawdzać czy oddycha
A z niani można potem jeszcze długo korzystać, nawet jak dziecko podrośnie 
A z niani można potem jeszcze długo korzystać, nawet jak dziecko podrośnie
R
rouż
Gość
Chce isc kupic jakas butelke ze smoczkiem dla maluszka i dalej nie wiem, co wybrac, Canpola Balonik, Canpola Lovi, Aveta czy TT...
R
rouż
Gość
patrze na allegro i ceny sa podobne...moj synek wychowal sie na Canpolu Baloniku potem zwyklym i nie mial kolek...Ale avent ma chyba lepsze, twardsze smoki...
Pomocy!!!
Pomocy!!!
Dziewczyny pomóżcie !!!
Chcę kupić ten cholerny stanik do karmienia...
Skąd mam wiedziec jaki wziąć rozmiar ??????
Przed ciążą:
Piersi 90 cm
Obwód pod 78 cm
Nosiłam staniki 75C
Teraz 34 tydzień:
Piersi 100 cm
Obwód pod 84 cm (wiadomo brzuch mam wysoko)
Noszę teraz stanik 80C
Czy waszym zdaniem ten stanik będzie na mnie dobry ?
BIUSTONOSZ MAMA-EKO*do karmienia czarny/biały 75I (753379237) - Aukcje internetowe Allegro
Przed ciążą:
Piersi 90 cm
Obwód pod 78 cm
Nosiłam staniki 75C
Teraz 34 tydzień:
Piersi 100 cm
Noszę teraz stanik 80C
BIUSTONOSZ MAMA-EKO*do karmienia czarny/biały 75I (753379237) - Aukcje internetowe Allegro
Obwód pod biustem: 73 - 78 cm
Obwód w biuście: 103 - 105 cm
luandzia1
Entuzjast(k)a
niestety nie pomogę bo moja Zuzia nigdy nie piła z butelki pomimo tego mam w domu butelki chyba każdej firmy która jest na rynku włączjąc w to butelkę za prawie 100 zl za sztukę
bo byłam tak zdesperowane żaby nauczyć moją córkę pić z butli
wizualnie avent wydawał mi się lepszy takie jakieś bardziej solidne były te butelki
bo byłam tak zdesperowane żaby nauczyć moją córkę pić z butli wizualnie avent wydawał mi się lepszy takie jakieś bardziej solidne były te butelki
Chce isc kupic jakas butelke ze smoczkiem dla maluszka i dalej nie wiem, co wybrac, Canpola Balonik, Canpola Lovi, Aveta czy TT...
Ja polecam butelki TT a to dlaego ze jako zedyne nie moja szkodliwego skladnika BPA Free!!moze jestem przewrazliwiona ale ja takie bede kupowac!!i sa tak samo dobre jak aventy!
Kupowanie stanika bez przymierzania to loteria - będzie ok albo nie :-(Dziewczyny pomóżcie !!!
Przed ciążą:
Piersi 90 cm
Obwód pod 78 cm
Nosiłam staniki 75C
Teraz 34 tydzień:
Piersi 100 cm
Noszę teraz stanik 80C
Obwód pod biustem: 73 - 78 cm
reklama
Kupowanie stanika bez przymierzania to loteria - będzie ok albo nie :-(
Kilka dni temu w hurtowni Bajka przymierzałam staniki, ale wiadomo, że trzeba kupić większy niż ma się cycki obecnie
I nie mogłam nic wybrać, bo poprostu nie wiedzialam ile większy wziąć....
W dodatku w tej hurtowni wszystkie były koszmarnie brzydkie-takie namioty, że szkoda gadać....