reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a mi sie wydaje, ze dziecku w tym wszystkim niewygodnie. Takie mam wrażenie

Hehe, wygodnie, tylko nie w rzeczach sztywnych, jeansach, sukienkach usztywnianych podszewkami, klamerkach itp. ktore potrafia zrobic na najmniejszych ubrankach, ja nawet kapturow nie wkladam, bo po co ma byc pod karkiem niewygodnie? Mnie samej lezec w bluzce z kapturem niewygodnie, dziecku na pewno tez. My tez spimy w spiochach a na co dzien body, bluzeczka i spodenki z jakiegos miekkiego materialu leginsy albo rajstopki.

reklama
Hehe, wygodnie, tylko nie w rzeczach sztywnych, jeansach, sukienkach usztywnianych podszewkami, klamerkach itp. ktore potrafia zrobic na najmniejszych ubrankach, ja nawet kapturow nie wkladam, bo po co ma byc pod karkiem niewygodnie? Mnie samej lezec w bluzce z kapturem niewygodnie, dziecku na pewno tez. My tez spimy w spiochach a na co dzien body, bluzeczka i spodenki z jakiegos miekkiego materialu leginsy albo rajstopki.

najgorsze że kaptury są w 90% bluz , po prostu znaleść bluze bez kaptura graniczy z cudem , też nie lubię mu takich zakładać bo mam wrażenie że mu niewygodnie i bluzy z kapturem ubieramy tylko na wyjścia czyli na cienką czapeczkę zakładam kapturek :-)
a po domu to body z dł ręk. jakieś spodenki najczęściej dresowe (jeansy tylko na wyjścia) i skarpety
śpiochów i kaftaników wogóle nie kupuje bo nie używam , a pajacyki tylko do spania :tak:

Fajne, ale potem sobie pomyślałam - przecież jak jedziemy na rowerze to takie dziecko chyba zawieje za bardzo? Co innego jak jedzie w foteliku rowerowym za nami.

reklama
Do góry