reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kamcia, mi się najbardziej podoba ten 4 - dla dziewczynek super..może i sama go kupię:-):-)
hihi no słodki jest..
mój D mówi że on chce ten 1 bo jest grający ale znów ten 3 ma wiele funkcji.. a 4 jest słodziaśny...
ten 2 już odrzuciłam bo niema funkcji grających i jest taki nijaki..
nie wiem jeszcze lae mam mało czasu bo w sobotę wylot więc musę go dostać i wysłać do ie zanim polecę :sorry2: oj.. a ja nadal nie wiem który wybrać... wrrrr

reklama
hihi no słodki jest..
mój D mówi że on chce ten 1 bo jest grający ale znów ten 3 ma wiele funkcji.. a 4 jest słodziaśny...
ten 2 już odrzuciłam bo niema funkcji grających i jest taki nijaki..
nie wiem jeszcze lae mam mało czasu bo w sobotę wylot więc musę go dostać i wysłać do ie zanim polecę :sorry2: oj.. a ja nadal nie wiem który wybrać... wrrrr

Ja bym wybrała nr 4 ;-)

Dziewczyny, a ja szukam wlasnie ubranka do chrztu:) Jak macie sprawdzone stronki to piszcie, bo bede zamawiac przez neta do Polski od razu.

Dziewczynki jakich firm macie pościele - chodzi mi o wypełnienia. Ja chyba przedobrzyłam bo kupiłam jak byłam w ciąży Glucka zapłaciłam kupę kasy a ona jest chyba dla większego dziecka, bo ta kołderka taka grubiutka, podusia tez nie cienka - mały śpi pod kocykiem milusim cienkim. Przydałaby mi się inna pościel.

reklama
Do góry