reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja mam superowska czapeczke po Maciusiu! Superowska bo po pierwsze bardzo cieniutka, po drugie ma duzy daszek-ronddo jakby do polowy glowy, a z tylu ma okrycie na karczek, ktore zaczyna sie juz po bokach i zakrywa uszka-ale nie do konca, nie przytrzymuje ich. Mozesz ja obejrzec na fotkach-troche widac. Ale kupowalam 3 lata temu ja...

reklama
Tez wybieram sie nad morze i ta parasolka wydaje sie niezłym pomysłem. Musze poszukac jakies. Pytanie czy parawan sie nie przyda?
Zastanawiam się tez czy ta 50-tka to nie za duzo. Mam 20 lirene (Marysia ma naturalnie bardzo ciemną karnacje) i myslisz, ze nie wystarczy nad polskie morze?

Och parawan owszem, my mamy polnamiot, wiec parawan tylko dla nas, dlatego nie pomyslalam. Ja tam wole 50-tke, nie zaszkodzi a jest pewnosc ze ochroni. Toz to malenstwa jeszcze sa z naszych bobasow :)

Kasiu Ubranka dziecięce, ubranka dla dzieci, ubranka dla niemowląt, akcesoria dziecięce, śpiochy oraz bielizna dla dzieci i niemowląt, dziecięce zestawy, komplety ubranek, sezonowe zestawy ubiorów dla dzieci i niemowląt. oraz
http://allegro.pl/item1035730206_wiosenno_letnia_czapeczka_z_daszkiem_i_antenka.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczYny u mnie w miescie juz praktycznie Lato !!! i mam poroblem z czapka dla synka :/ niby nie gruba ale cały sie poci :| wiem ze dla dziewczynek to mozna powymyslac beretki czy opaski a dla chłopca ??? :| jakie wy macie czapki na taka pogode ??? mi goraco a co dopiero jemu w czapce i w wozku :| yh ....
Kasiula ja mam taką cieniusieńką z daszkiem ale tak jak dzisiaj nie zakładałam czapeczki w wózku, tylko w chuście. W wózku pod budka i parasolką t jak bardzo cieplo to czapeczki nie trzeba moim zdaniem

Ja wogole nie uwazam, chyba ze jest silny wiatr. A tak to olewam troszke, za co tesciowa chyba na mnie obrazona jest lacznie z mama chrzestna mlodej :D :D :D no ale uszka zdrowe :) I tak jak Kilolek do wozka bez czapki, jak bezwietrznie i w cieniu to tez, tylko do chusty, jak mocny wiatr lub na sloncu jest.

dzieki za odpowiedz ale jeszcze powiedzcie czy uwazacie zeby uszy byly koniecznie zasłoniete ?
kasiu ja ci dałam kilka linków na poprzedniej str nie wiem czy widziałas,..
na uszy nie uwazam za bardzo kiedy nie ma wiatru np dzisiaj mała była troche bez czapki:tak: wkońcu trzeba jakos przyzwyczajac , as jak dusznona dworze i bezwietrznie to najlepszy moent;-)
do wózka też bez chyba że słońce pada na główkę

Ja tam na uszy staram sie uwazac aby byly zaslaniete...Niekniecznie scisle przylegajacymi "klapkami" ale chociaz zwisajacym materialem(jak w tej czapce po Maciu). Ale jak wieje, to mocno zaslaniete. A w wozku, jak goraco to budy nie stawiam tylko parasolka ale zawsze czapeczka. Pewnie zrobie wyjatek jak beda mega upalne a bezwietrzne dni...

reklama
Do góry