reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

fajne te body jeszvze takich nie widzialam:p

ja dla K kupilam to wszystko po 10zl

supre, zwlaszcza ta ostatni czapa. Czyzbys była w trakcie porządków przedświatecznych? hehe

Mama Oli dostal na roczek zebre i pomimo ze jest kurdupelek to skacze juz na niej czasami tez sie obroci, ja mu pokazalam sama o co chodzi hehe i czasami sadzalam go i sama naciskalam na zebre zeby zajarzyl o co biega. I tak szyciutko zajarzyl a teraz tylko wzrostu mu brakuje zeby brykac na calego ;-)
haha Oli skacze nawet i bez zebry :D

reklama
Gosia, nie, gdzie tam kupię... Mam tylko 5 w obserwowanych... :pPPP Co do rozmiaru to tak, 86 :))) Kurcze, u nas tych body nie było a nie wiedziałam, że na Bielanach H&M jest... Coś mi umknęło a pracowałam tam 5 lat :))) Może jutro się przejade... hmmm... no zobaczymy :)))

supre, zwlaszcza ta ostatni czapa. Czyzbys była w trakcie porządków przedświatecznych? hehe
hahaha tak porzadki zrobione przez Kacpra:p
Gosia, nie, gdzie tam kupię... Mam tylko 5 w obserwowanych... :pPPP Co do rozmiaru to tak, 86 :))) Kurcze, u nas tych body nie było a nie wiedziałam, że na Bielanach H&M jest... Coś mi umknęło a pracowałam tam 5 lat :))) Może jutro się przejade... hmmm... no zobaczymy :)))

hehe tylko 5 spoko a po ile one sie koncza??5lat na bielanach pracowalas gdzie?

A byłam manadżerem w KFC :))) Co do zebr to ja chcę kupić tak koło 100 zł a one zawsze po 120, 130... a te co były poniżej 100 to przegapiłam hehe... Jednak nie ustaje w poszukiwaniu :)))

Asia najlepiej kupowac na wakacje bo mniej osob licytuje:p...ale Ty pewnie nie wytrzymasz do tego czasu...ja pewnie po nowym roku bede kupowac wozek w anglii i moze jakies ciuszki zabawki i bede zamawiac przesylke do Pl i jak cos to zebre tez mozna wylicytowac na ebay i wsadzic w ta paczke... Klaudzia mowila ze za swoja w idealnym stanie dala 15F...wiec jak cos to tak do 100zl z wysylka do pl by moze udal ssie kupic :-)

Asia najlepiej kupowac na wakacje bo mniej osob licytuje:p...ale Ty pewnie nie wytrzymasz do tego czasu...ja pewnie po nowym roku bede kupowac wozek w anglii i moze jakies ciuszki zabawki i bede zamawiac przesylke do Pl i jak cos to zebre tez mozna wylicytowac na ebay i wsadzic w ta paczke... Klaudzia mowila ze za swoja w idealnym stanie dala 15F...wiec jak cos to tak do 100zl z wysylka do pl by moze udal ssie kupic :-)

Dobrze wiedzieć hehe :))) Popatrze:))))

reklama
gie-oska - body swietne, bardzo mi sie podobaja:)
ta czapeczke niebieska tez mamy:) i jestem z niej bardzo zadowolona :) nawet wiazac jej nie musze Kubie i tak jej nie sciaga, szalik mamy do tego ale rekawiczek nie moge kupic:(
etna - body z muszka rewelacyjne :) ja tez chcialam identyczne kupic Kubie na roczek ale akurat nie mieli rozmiaru:( i wzielam koszule z muszka i tez sie sprawdzila;)

Do góry