reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kupilam małemu w szale zakupów kubeczek lovi z ktorego pije się jak ze szklanki dałam 35 zł i dla mnie to małe ***** nie warte pieniędzy aż takich...oczywiscie mały nie potrafi z tego pić, mi samej jest ciężko ciągnąć a jemu jak mam pokazac zeby ssał szklankę??????? Oj wkurzylam sie tylko ze polecialam na takie gowno....
Dziewczyny ktora go z Was ma? Maluch sobie radzi z tym?

reklama
Kupilam małemu w szale zakupów kubeczek lovi z ktorego pije się jak ze szklanki dałam 35 zł i dla mnie to małe ***** nie warte pieniędzy aż takich...oczywiscie mały nie potrafi z tego pić, mi samej jest ciężko ciągnąć a jemu jak mam pokazac zeby ssał szklankę??????? Oj wkurzylam sie tylko ze polecialam na takie gowno....
Dziewczyny ktora go z Was ma? Maluch sobie radzi z tym?

Ula ale o ktorym dokladnie modelu piszesz taki LOVI KUBEK 360 junior 250 ml 12m+ !!NAJTANIEJ!! (1374624305) - Aukcje internetowe Allegro jak taki to my mamy Kacper daje sobie z nim rade i nawet daje rade wycisnac z niego picie w podloge:-)

Ano taki taki, tylko nie wiem jaka to pojemnosc, 250 wchodzi pod sam wierzch ;P
Hm to Oli taka gapa?? Mi samej ciężko jest z niego pic. ech..widzisz co jednej pasuje drugiej nie :)
Ja zaluję wydanych pieniędzy :( nie tyle ze nie użytkujemy go ale myslę ze za drogi na taką pierdołkę. Oczywiscie kupilam w szale swiatecznych zakupów hehehe

byc moze Oli nie lapie bo on juuz potrafi ze szklanki pic, tylko ze chce ze szklanką biegac i myslalam ze ten kubek bedzie strzalem w 10.

ale jestem zacofana hahahahahaha nie wiedzialam o takim czyms :D:DD:D tez spróbuje ....... na lato coby stary koń z butelka nie latał po dworze :D:D:DD:D poki co mamy niekapka no i kubeczek z dzióbkiem z którego leci ciurkiem no i Marcel uczy sie dozować odpowiednia ilosc płynu aby nie wylatywało i nie zakrztusił sie. Ale faktycznie na dwór czy do wózka na wiosne przyda sie cos niekapiącego a jakikolwiek ustnik zamienie za ssącą szklanke :DDDDD

Ano taki taki, tylko nie wiem jaka to pojemnosc, 250 wchodzi pod sam wierzch ;P
Hm to Oli taka gapa?? Mi samej ciężko jest z niego pic. ech..widzisz co jednej pasuje drugiej nie :)
Ja zaluję wydanych pieniędzy :( nie tyle ze nie użytkujemy go ale myslę ze za drogi na taką pierdołkę. Oczywiscie kupilam w szale swiatecznych zakupów hehehe

byc moze Oli nie lapie bo on juuz potrafi ze szklanki pic, tylko ze chce ze szklanką biegac i myslalam ze ten kubek bedzie strzalem w 10.

Ula my tez ne mamy takiego jak zlinka tylko dokladnie taki od 9mcy LOVI kubek niekapek 360 MINI 210 ml 9m+ TANI! (1357437324) - Aukcje internetowe Allegro moj Kacper podnosi go do gory i pije a wiem ze pije bo potem oddaje mi pusta butle...

Mama kup kup fajna sprawa ja zaluje ze nie kupilam wiekszego odrazu:-( a czy to taki niekapek to nie wiem moj K zrobil z niego kapek hehe:-)

Co kupić Asi na gwiazdkę ma chrzestny? Nie drogiego, bo to jeszcze młodzik niepracujący ;)
Miał kupić sanki ale nie można juz NIGDZIE dostać drewnianych z oparciem, a przez inrternet już za późno.

Z zabawek to ma chyba wszystko:eek:a może nie?;-) chciałam te osmiorniczki do kąpieli ale nie ma chyba w sklepach... a ciuchy mam więc po co... mama jej kupiła wózek dla lal, ja klocki...podpowiedźcie coś PLISSS

Co kupić Asi na gwiazdkę ma chrzestny? Nie drogiego, bo to jeszcze młodzik niepracujący ;)
Miał kupić sanki ale nie można juz NIGDZIE dostać drewnianych z oparciem, a przez inrternet już za późno.

Z zabawek to ma chyba wszystko:eek:a może nie?;-) chciałam te osmiorniczki do kąpieli ale nie ma chyba w sklepach... a ciuchy mam więc po co... mama jej kupiła wózek dla lal, ja klocki...podpowiedźcie coś PLISSS

Piszesz o ten osmiornicy co Katerinka miala?to widzialam taka w tesco za chyba niecale 60zl a do tego teraz juz zabawki sa wyprzedawanbe wiec mozna taniej pewnie ja dostac...

reklama
Do góry