reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Iza ja mialam na mysli pewnie wiesz jakie...takie zawieszane na kierownik, przodem do nas. Kurczę rzeczywiwscie mamy postęp itd ale przecież moja mama mnie wozila w takim zwykłym, mama wnuka itd teraz tez widzę wożą i chyba wzio ok. Atest chyba w takim zwyklym moze zapewnic ze pupa dolem nie wyleci hehehhehe albo plastik nie pęknie. Teraz to cudują i cudują :)
o cos takiego:
STARY WIKLINOWY KOSZYK DLA DZIECKA NA ROWER Świętochłowice
mnie mama wozila w takim metalowym czyms i faknie było hehehehe

no ale dla Olinka kupię jakis bajer, chociaz pewnie gdzies ten stary jest w garazu :)

ja Majka byla pod opieka mojego taty to on ja wozil w takim koszyku i nikt nie narzekal mamy dwa takie koszyki i teraz jak sie cieplo zrobi to Kacper bedzie jezdzil w tym koszyku...

moj M planuje tez jakis baerancki fotelik aby wozic Majke do przedszkola...

Iza ja woziłam siostrzenice jakieś 8 lat temu w foteliku rowerowym montowanym z tyłu i wcale nie uważam ze było jakoś ciężko. Trzeba było sie poprostu przyzwyczaić do "bagażu" i tyle. Mnie sie wydaje ze te foteliki montowane z przodu(nie na kierownicy) utrudniaja prowadzenie roweru, utrudniaja skrecanie kierownica, utrudniaja pedałowanie, na youtube jak ogladałam to wlaśnie ludzie tak mocno nogi musza rozstawiac zeby pedałować. Czekam z niecierpliwościa na twoja opinie o tym foteliku bo czas już cos kupić a ja mam mieszane uczucia ;-)

ja tez myslę ze z przodu jest trodniej wozic niz z tyłu. Pamietam jak jechalam z wielkimi zakupami kiedys na kierownicy z obu stron to tak mną machało ze szok heheheheh Iza zda relację :)

a mi dzis przyszła posciel zamowiona na allegro:
17490_6_180.jpg

piękna tylko ze kolor znacznie sie rozni od tego na zdjęciu z allegro, ech...ciemniejsza, bardziej zielona - znowu cos ;p
To prezent od H na dzien kobiet :)
jutro zmieniam sypialnie na turkus, zmienię firankę i posciel i bedziemy z Olim spać jak w bajce :)

super te pościele Ula, też u nich zamówię.
Wkurza mnie tylko, ze w tych zestawach są zawsze 2 poszewki na poduszkę - nie potrzebuję dwóch :/
Za to zawsze kupuję 2 komplety po śpimy z M pod dwiema kołdrami.

reklama
agrafka ja tez kupowalam w Black Red White na targówku posciele andrpolu :) jakos super :)
a nie lepiej Wam z mężem jednej dużej kołdry kupic, wtedy kłopotu z poscielami nie bedzie. No chyba ze sobie zabieracie w nocy :)

Do góry