reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

my też mamy taki fotelik montowany z tyłu, mój mąż woził Elę bez żadnych problemów i Gaję też będzie. Ale ja nie umiem tak niestety, więc ten przedni to dla mnie na samotne z Gają wycieczki, bo w ciągu dnia musze radzić sobie bez męża ;)

reklama
Ula śliczna pościel, ja też mam wszystkie z satyny bawełnianej:-):-):-):-)

Iza podziwiam Cie ja bym nie dała rady na kierownicy wozić za ciężko ale napewno lepiej dziecko widzieć niż nie
natomiast mam po Patrysi taki jak Ilona pokazała i jest super no ale z tyłu:tak::tak:

Dziewczyny kupiłam w końcu kurteczkę dla Igorka na wiosnę bo u nas cieplutko a biedulek musiał w zimowej chodzić:-D:-D

fotelik jest booski! w ogóle nie czuje się, że jest jakieś obciążenie, jest dokłądnie tak samo jak z koszykiem z przodu. Troszkę przeszkadza przy skręcaniu, ale da się przyzwyczaić :) przejechałam się po osiedlu, i zebrałam komentarze - " a pani to zawsze inaczej musi" :-D a Gaja rozbeczała się, jak ją wyjmowałam, bo chciała jeszcze,,

reklama
agrafka my mamy taki
DSC04964.jpg

Ale jeżeli masz wybór wozek czy rowerek wybralabym wózek ;-) Wózkiem wszędzie pojedziesz i dla niuni wygodniejszy.

Do góry