reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Przejrzalam wlasnie szafe pod katem ubran ciazowych, i sie zmartwilam:-(, bo chcialam kupic sobie sukienke ciazowa a nie mam takiej potrzeby:tak:. Z jednej strony to dobrze, bo nie musze wydawac kasy, ale z drugiej strony to tak fajnie moc sobie cos sprawic na TAKA okazje:-).
Synka urodzilam na sam koniec sierpnia, i wystarczyla mi jedna sukienka specjalnie uszyta na ta okazjie i jedna kupiona, wiec i tym razem mi wystarczy, tymbardziej, ze termin jest na 2.5miesiac pozniej i dlugo pochodze w swoich rzeczach normalnych:-D a od cioci dostalam tez sliczna sukieneczke z odciciem pod biustem-wyglada jak ciazowka:tak:

Ale na pewno musze sobie sprawic jedne dlugie spodnie i jakies bluzeczki-tuniki na jesienna pore:-D

A dla dzieciatka marzy mi sie taki kombinezon-dla synka ie kupilam bo nie bylo mnie stac, ale teraz chyba sie skusze...
quelle.pl : : : Kombinezon z flauszu

Olica widze jednak przekonalam Cie troche do tego Jade hehe mi sie te wozki podoba jesli chodzi o wozki tradycyjne duza gondola i kola pompowane i wyglad ok!!gdzie we wrocku bedziesz ogladac te wozki??

Hihi wiesz co-dużo o nich poczytałam jak mi go pokazałaś i chyba nie jest taki zły.
Nie ma co wydawać majątku, a ten ma przystępną cenę.

X-Landery jadę oglądać do Askot na ul. Braniborskiej
a
Jedo też w Askot , ale na ul. sw. Jerzego

Askot ma 3 oddziały we Wrocku i wózki różnych marek są w różnych Askotach, dlatego muszę pokursować :-)

Przejrzalam wlasnie szafe pod katem ubran ciazowych, i sie zmartwilam:-(, bo chcialam kupic sobie sukienke ciazowa a nie mam takiej potrzeby:tak:. Z jednej strony to dobrze, bo nie musze wydawac kasy, ale z drugiej strony to tak fajnie moc sobie cos sprawic na TAKA okazje:-).
Synka urodzilam na sam koniec sierpnia, i wystarczyla mi jedna sukienka specjalnie uszyta na ta okazjie i jedna kupiona, wiec i tym razem mi wystarczy, tymbardziej, ze termin jest na 2.5miesiac pozniej i dlugo pochodze w swoich rzeczach normalnych:-D a od cioci dostalam tez sliczna sukieneczke z odciciem pod biustem-wyglada jak ciazowka:tak:

Ale na pewno musze sobie sprawic jedne dlugie spodnie i jakies bluzeczki-tuniki na jesienna pore:-D

A dla dzieciatka marzy mi sie taki kombinezon-dla synka ie kupilam bo nie bylo mnie stac, ale teraz chyba sie skusze...
piekny :-) sama bym kupiła, ale mam tyle kombinezoników, ze mogłaby żłobek ubrać. Wogole mam mase ciuszków. Moje dziecko miało od samego początku komodę z 4 szufladami i szafę z 4 pólkami :baffled: i wszystko zapchane ciuchami, bo pościele i kocyki trzymałam w szufladzie pod łóżeczkiem. A najlepsze jest to, ze kupilam doslownie kilka sztuk, bo wszystko dostałam - od koleżanke, znajomych, po moich chrześniakach... Do tej pory niewiele co kupuję. Troszkę wyjściowych ciuszków, ale i w to zwykle zaopatruja Kubę babcie.

całe 39.99 :p na stronie macie gazetke i wlasnie w niej ona jest
Kurcze taniutka ta sukienka ja mam tylko jeden sklep w miescie i to na drugim koncu ode mnie hehe ale chyba w wekend skocze sobie do tego sklepu bo sukienka sliczna:-)tez masz taki kolor jak na zdjeciu??

Royanka sliczny ten kombinezon drogi ale sliczny on jestna zime??moze skusze sie tez na taki??a na allegro nie ma takich tanszych??

Hihi wiesz co-dużo o nich poczytałam jak mi go pokazałaś i chyba nie jest taki zły.
Nie ma co wydawać majątku, a ten ma przystępną cenę.

X-Landery jadę oglądać do Askot na ul. Braniborskiej
a
Jedo też w Askot , ale na ul. sw. Jerzego

Askot ma 3 oddziały we Wrocku i wózki różnych marek są w różnych Askotach, dlatego muszę pokursować :-)

WLASNIE BYLAM w askocie na sw jerzego i te wozki co mnie interesowaly zostaly przeniesione na braniborska...ale musze isc na braniborska bo tam chyba jakies centrum nowe otworzyli i jakis sklep dziecko jest czy jakos tak!!

Kurcze taniutka ta sukienka ja mam tylko jeden sklep w miescie i to na drugim koncu ode mnie hehe ale chyba w wekend skocze sobie do tego sklepu bo sukienka sliczna:-)tez masz taki kolor jak na zdjeciu??!

tak jest delikatna i zwiewna i nawet jak mi brzuch urośnie do gigantycznych rozmiarów nadal bedzie dobra bo jest ladnie dopasowana i ma duzo luzu w brzuszku ;-) a kolorek wlasnie taki rewelacyjny na lato :)

dziewczyny moze ktoras z was ma stycznosc badz widziala i wie cos o wozku
bb* VECTOR 4 Lite* wózek ESPIRO * 3 w 1 + fotelik (641542190) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie ale nei wiem czy spełni moje oczekiwania... na zdjeciach i w opisach wszystko jest takie idealne ... eh

reklama
Gosiu, na allegro jeszcze nie patrzylam za takim kombinezonem, ale to zrobie :)
A sobie przed chwila dokupilam na allegro jeszcze 2szt bolerek-stwierdzilam, ze przydadza mi sie na chlodniejsze dni do sukienek i bluzeczek. Ja wybralam biale i czarne, bo do wszyskiego pasuja:)
NAJTANIEJ NOWE SEXI BOLERKO_BOLERKA 19 KOLOROW (631492877) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupilam jakis czas temu te bolerka i po pierwszym praniu rękawki mi sie sprały i były 3/4 brzydko wyglądało

Do góry