reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Fajne i niedrogie. A sprawdzałaś czy butelki fisher-price wejdą do tego podgrzewacza?

ja tak samo. Z tym, ze sterylizator aventu mam jeszcze ten stary Avent I a tteraz są Avent II. Do mojego wcgodzą tylko 4 butelki. ALe kupiłam go na allegro za 20 zł.

ja mam avent philips wiec chyba ten nowszy w 8minut sie sterylizuje i jest na 6butelek!!

reklama
Madziek to zastanów sie może nad tym Tako Jumper. Naparawde jest ciekawy no i jednokolorowy.

Gie-oska ja póki co skromnie kupuję bo tylko kupiłam ten sterylizator ale myślę, że wraz z butelkami i innymi akcesoriami to cena 65 zł jest bardzo dobra. Podgrzewacz co pokazałam nie kupuję ja tylko moja koleżanka już go sobie dla mnie na prezent zamówiła :))) A co do filtra do ja póki co zbieram na niego. Jest to dla nas ważną rzeczą bo sam mój mąż przekonał się jaki on dobry. Naprawde warto dla zdrowia zainwestować. Sam nie jest najtańszy ale jakby nie było to wielki zestaw i w samym utrzymaniu tani bo wymienia się filtry co pół roku lub rok (zależy od tego ile go używamy) a filtry tanie więc warto się skusić.

Kilolek jesli chodzi o podgrzewacz to wymieniają wszystkie firmy, które mają szerokie butelki: Avent i Tommee Tippee. Sprawdziłam i butelki Fisher Price mają 7,4 szerokości wiec tyle co Tommee Tippee.

AZA777
Fajny nawet i nie taki drogi:-) myślę, że zabiorę męża do hurtowni we Wrocławiu na ul. Tęczowej i tam coś razem wybierzemy:tak:
A jeśli chodzi o spacerki to po równo będziemy maszerować:tak:

Madziek ja też pochodzę po hurtowniach i sklepach. Jednak w nich chcę tylko popatrzeć a jak jakiś wózio mi się spodoba to poszukam na necie bo często taniej można znaleźć.

reklama
Do góry