reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Klaudzia ja tez chce zwykla najzwyklejsza wanienke...wydaje mi sie, ze te z "poleczkami" sa dobre na pierwsze kilka kapan zanim nie nabierzemy wprawy a potem to jednak lepiej miec wiecej miejsca....
Ogladalam wanienkiz fisher price te z tymi hamaczkami dla noworodkow...i tak sie zastanawiam....wszystko fajnie ale jak polozysz dziecko na tym hamaczku to jak masz je umyc skoro cala woda jest pod nim a ono sie nawet nie zamoczy...czy czegos nie rozumiem...?

Katrenki ja czytalam o tej wanience fiherprice ze niehigieniczna jest - z tym hamaczkiem, ze to siedlisko bakterii itp...

Agissa dzieki serdeczne

Kam na razie kapania na brzuszku nie umiem sobie wyobrazic :D tez chce do normalnej wanny przejsc jak maly podrosnie jak najszybciej w szczegolnosci ze nie mamy jej takiej duzej ...

ja strasznie boje sie tych kapieli... na poczatku maz bedzie kapac.. ale potem wiadomo ze na mnie przyjdzie kolej... wiec wole sie czuc maksymalnie bezpiecznie a takie profirowania chyba pomagaja....

reklama
Ta z ondy wydaje się dość duża więc może być ok za to z FP moim zdaniem jest fatalna i co najważniejsze bardzo mała więc nie wiem na ile wystarczy ale nie na długo ...bardzo się zdziwiłam jek zobaczyłam ja na żywo
ja mam po Zuzi najzwyklejszą i nie było problemu jedyne na co warto zwrócić uwagę zwłaszcza jak będzie się kapać bez pomocy męża to korek żeby nie nosić tej wanienki z wodą ja tego nie mam ale u nas zawsze kąpał mąż właściwie do teraz bo po porodzie ja miałam problemy z kręgoslupem i nie mogłam się schylać no i tak zostało że W kąpie
co do tych leżaczków , foczek to ja użylam tego chyba dwa razy a potem komuś to dalam

ja też mam najzwyklejszą wanienkę , od siostry po jej synku i wg mnie jest praktyczniejsza bo nie ma żadnych wypustek w środku więc i troszkę starsza dzidzia może się w niej pozanużać i pobawić a tak to musi tylko siedzieć....

choroba znowu mi ceny w sklepach pozmieniali... dzwonie tam gdzie podali mi tydzien temu cene a, teraz dostalam b z komputera a jak mnie polaczyli na dzial, to c i to ze w promocji tylko na komplet a drozej wychodzi od a lub b.... PARANOJA....:angry::angry::angry:

katarzyna 1983 ja wiem że jak moja sis kąpała to najpierw obracała dzidzię na plecki i myła przód a później na brzuszek i myła tyłek żeby dotrzeć do wszstkich zagięć i wogóle....:tak: i synek był malutki bo może 2 miesięczny.... dała radę... myślę że mu też damy :-)

tutaj mam focie jak był malutkim nawet nie 2miesięcznym dzidziusiem:
stp62446.jpg

a tu na pleckach...
stp62450.jpg

i kolejne zdjęcie jak miał ok 7 miesięcy
sdc11680n.jpg

więc myślę że taka zwykła wanienka wystarczy:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ka..m bardziej od wanienki zafascynowało mnie to jak taki maluch się zmienia na przestrzeni właściwie pół roku;-) jakie ma śliczne sadełko:-D

Do góry