reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A czy te pieluchy Pampers Newborn maja takie wyciecie na pepuszek? Albo jesli nie maja, to moze wiecie ktore pieluchy maja?
o je możesz wywinąć i nie będą obcierać pępuszka...
wiem że późno piszę ale widziałam rozmowę na temat tych pieluszek i myślę że jak kupisz pampersy np to nie będzie źle b
A ja się pochwale jak wygląda założony baldachin i półeczki wiszące z Ikei, o których ostatnio pisałam. Jeszcze dokupię pościel z Kubusiem Puchatkiem i myślę, że bedzie całkiem, całkiem...
ślicznie to wygląda.....
:tak:póeczki widzę nie drogie i praktyczne:-D i ładny kolorek....:-)

dzięki za info chyba muszę się po nie wybrać tylko boję się wypadu do ikei bo wiem że na tym się nie skończy... i wrócę z wieloma innymi pierdołami...

Skąd ja to znam...

Haha, no to nie jestescie same. Ja ostatnio do IKEI jechalam po wanienke i jakies koszyki/ pudelka do przewijaka, a przywiozlam wiele innych rzeczy. oczywiscie wydatki sie powiekszyly i to o wiele za duzo :-) ale coz taka nasza natura ;-)

Dziewczyny, a z jakiej firmy możecie polecić mleczko lub balsam (tylko nie oliwkę) do smarowania ciała i twarzy dziecka po kąpieli?
Ktoś pisał o Musteli, ale może jeszcze sprawdziłyście inne kosmetyki :sorry2:

Pozdrowionka dla wszystkich :-)

Sprawdzila sie? Od pierwszych dni?
niestety ja ją kupiłam jak mały miał już 3 miesiące i nie bardzo się wtedy sprawdziła, bo nie chciała w niej leżeć - za ciasno mu juz było. Trochę go później nosiłam w niej na biodrze jak już porządnie siedział. Teraz mylę, ze na sma początek byłaby ok.

a nie moglabys jej sprzedac na allegro a za zarobione pieniazki kupic nowa wiazana? ;-) ewentualnie dolozyc kilka zl jezeli bedzie roznica cenowa?
niestety róznica cenowa ogromna. Te chusty teraz bardzo potaniały i nie opłaca mi się jej sprzedawać, bo dostałabym najwyżej jakies marne grosze.

to zależy gdzie go chceszpołożyć. Jak na łóżeczku to usztywniany, a jak na komodzie może być mięki jesli komoda ma jakieś zabezpieczenia po bokach zeby ci się dziecko nie sturlało jak np będziesz sięgać po krem czy pieluchę. No i te usztywniane są pokryte ceratką, a te miękkie z reguły nie, a więc trzeba je prać.

reklama
kilolek-dzieki za odpowiedz. Przewijak chce miec na lozeczku, wiec wiem juz ktory sie zakupic:)
i jakie w koncu materace wybieracie? Stanelo, ze najlepsze kokosowo-gryczane?Dobrze pamietam?:)

Do góry