reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziś i ja zrobiłam trochę zakupów. Kupiłam przewijak z ikei i maty też :))) do 3 miesiące zużyjemy :))))
Oprócz tego butelkę aventu 125 ml, nożyczki i obcinaczki, pieluchy tetrowe i flanelowe, wałeczki – podpórki dla śpiącego brzdąca :)))
a przez internet zamówię dziś też pościel, o tak :)))

reklama
ja chcialam dzis kupic kilka pieluch....ale w tesco nie bylo, w matalanie nie bylo, w bootsie nie bylo....chyba poczekam az przyjada te co mi mama kupila albo zamowie przez neta....

Justi też kupujesz pościel Mamo- Tato ??
Mam jeszcze pytania odnośnie butelek, sterylizatora elektrycznego i laktatorów.

Mam już butelki Tommee&Tippy, smoczki uspokajacze z tej firmy i jesli np okaze się, że nie moge karmic piersią to chcę kupić sterylizator elektryczny i wtedy chyba to też musi byc Tommee& Tippy prawda?
Żeby te butelki mi się tam zmieściły a w innym nie wiem czy się zmieszczą :-)

Odnosnie laktatorów to słyszałam , że najlepsze są ręczne i teraz mam pytanie, bo wiem, że ten Avent Isis jeste super, a ręczny Tommee&Tippy ktoś używał ?????

Jaki termometr trzeba kupić dziecku ???
Moja kuzynka jak była w szpitalu to trzxeba było miec swój termometr nie tylko dla dziecka ale tez dla siebie.

Ostatnia edycja:
z tego co ja czytalam to kosmetykow nie trzeba pamperow spakowalam okolo 10, tyleczek zalecaja myc woda i wacikiem ale ja kupilam husteczki huggis te dla noworodkow, trzy zestawy ciuszow,skarpetki albo buciki, kocyk,fotelik a i ja i tak zamierzam wziasc kremik do pupy

Dzieki :)

ja chcialam dzis kupic kilka pieluch....ale w tesco nie bylo, w matalanie nie bylo, w bootsie nie bylo....chyba poczekam az przyjada te co mi mama kupila albo zamowie przez neta....

Popatrz w TK MAXie bylam dzis i widzialam ladne kolorowe (zolte i liliowe) ale zwykle tez widzialam na dziale dzieciecym. U mnie w tesco zawsze sa, a no i w IKEI tez maja zwykle i kolorowe ze wzorkami ;-) jak sobie przypomne gdzie jeszcze widzialam to dam znac, zawsze mozesz zerknac na ebaya :-)

Mam już butelki Tommee&Tippy, smoczki uspokajacze z tej firmy i jesli np okaze się, że nie moge karmic piersią to chcę kupić sterylizator elektryczny i wtedy chyba to też musi byc Tommee& Tippy prawda?

Odnosnie laktatorów to słyszałam , że najlepsze są ręczne i teraz mam pytanie, bo wiem, że ten Avent Isis jeste super, a ręczny Tommee&Tippy ktoś używał ?????

tak pościel kupuje w mamo-tato :)))
mnie koleżanka pozyczyła swój laktator, własnie avent isis ręczny.

w tesco zrobili promocje i sie skonczyly, jak wiesz moje miasteczko jest malutkie i musialabym sie przejechac do northampton do tkmax a dzis mialam duzo nerwow i chyba lepiej jak zostane w domu....

Ja mma ich laktator i słyszałam dobre o nim opinie. Butelki też mam Tommee Tippy ale podgrzewacz kupuję innej firmy bo zalezy mi na tym aby miał podłączenie do gniazdka samochodowego np. taki:
PODGRZEWACZ WIELOFUNKCYJNY/AUTO&DOM -REWELACJA (724553415) - Aukcje internetowe Allegro

Laktator masz Tommmee??? Rozumiem, że jeszcze nie uzywałaś :-)
Aza , ale mi chodzi o sterylizator ,a nie podgrzewacz.
Wiesz cos o sterylizatorze ?

Jaki termometr jest potrzebny dla dziecka , a jaki dla nas do szpitala ?

Ostatnia edycja:
w tesco zrobili promocje i sie skonczyly, jak wiesz moje miasteczko jest malutkie i musialabym sie przejechac do northampton do tkmax a dzis mialam duzo nerwow i chyba lepiej jak zostane w domu....

ajj czytalm ze duzo nerwow dzis mialas, wspoczuje... i brak slow... faktycznie lepiej jak zostaniesz w domku a jak juz nerwy opadna wtedy mozesz poszukac ;-)

reklama
Laktator masz Tommmee??? Rozumiem, że jeszcze nie uzywałaś :-)
Aza , ale mi chodzi o sterylizator ,a nie podgrzewacz.
Wiesz cos o sterylizatorze ?

Jaki termometr jest potrzebny dla dziecka , a jaki dla nas do szpitala ?

A sorry, jakoś źle przeczytałam... :sorry:

Ja mam sterylizator do mikrofali Fisher Price bo kupiłam taki zestaw:
*A*ZESTAW DO STERYLIZACJI FISHER PRICE +GRATIS (729059957) - Aukcje internetowe Allegro

Laktatora no nie miałam okazji używać ale z tego co słyszałam jest dobry. Zdaje się że Kilolek go używała bo kiedyś pisała, że była zadowolona z niego.

Do góry