reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

my tez sie z klaudzia zaopatrzylysmy w te smietniczki bo sa u nas teraz w tesco za 1/3 ceny...9 funcikow.....w ogole udalo nam sie wpasowac w czasie bo akurat maja teraz wszystkie produkty tomme tippee w mega promocji:tak:

No wlasnie, ja w tesco ostatnio z tomee tippee kupilam: laktator reczny, sterylizator taki do mikofali, wkladki laktacyjne 50szt, smoczki dwa na 0-3 m-ca i 3 buteleczki na 260ml (bo w sumie 3 buteleczki na 150ml byly gratisem do sterylizatora i laktatora:)). Nie wiesz do kiedy ta promocja? Pewnie byla tylko w weekend...

reklama
a ja jeszcze raz mam pytanko do dziewczyn z Anglii... co dokladnie pakujecie do szpitala ???? Razem z ciuszkami na wyjscie ze szpitala??

Ja jeszcze nic nie pakuje, nie mam nwet calej wyprawki dla dzidziusia gotowej. Wozek jeszcze z Polski nie przyslany, w ten weekend bede wybierac lozeczko i posciel, a o wyprawce pomysle za jakies 2 tyg:) Ale mialam gdzie taka liste co potrzeba, jak znajde to podesle szczegoly:)

ja chcialam dzis kupic kilka pieluch....ale w tesco nie bylo, w matalanie nie bylo, w bootsie nie bylo....chyba poczekam az przyjada te co mi mama kupila albo zamowie przez neta....

Ja pieluszki kupilam w duzym Sainsbury, sprawdz w Asdzie bo slyszalam ze tez tam maja. Oczywiscie tetrowe.

No wlasnie, ja w tesco ostatnio z tomee tippee kupilam: laktator reczny, sterylizator taki do mikofali, wkladki laktacyjne 50szt, smoczki dwa na 0-3 m-ca i 3 buteleczki na 260ml (bo w sumie 3 buteleczki na 150ml byly gratisem do sterylizatora i laktatora:)). Nie wiesz do kiedy ta promocja? Pewnie byla tylko w weekend...
ta promocja dlugo byla...ale nie wiem czy przypadkiem nie do dzis bo cos mi sie kojarzy, ze do 7....:sorry:

dziekuje :D fajnisty artykul, wszystko brzmi tak slicznie i latwo, ale na sama mysl o wkladaniu takiej kruszynki do wanienki i podtrzymywaniu jej jedna reka slabo mi sie robi, raz czytalam, ze glowke myje sie na poczatku i osusza, zanim wlozy sie bobasa do wody, ale cos mi to nie pasowalo, bo chyba odrazu czapeczke trzeba by bylo zalozyc.
tak sobie mysle, ze chyba trzeba zalozyc nowy watek o pielegnacji niemowlaczka :D

hejka dziewczyny:-)
a ja mam do was pytanie i prosze o porade..bo juz tyle zescie zakupow narobily ze orientujecie sie bardziej niz ja chyba:zawstydzona/y:
1-chce kupic uzywany podgrzewacz do butelek...znalazlam dwie firmy,ktore mnie interesuja..philipsa albo aventa...ktory podgrzewacz bedzie lepszy??bo cos tam pisalyscie o butelkach o ile dobrze pamietam..ze nie wszystkie wchodza butelki do kazdego rodzaju podrzewacza:sorry::confused2:
i rowniez zastanawialam sie nad elektryczna niania..rowniez znalazlam philipsa dosc niedrogo za 15 euro-oplaca sie to kupowac..jak sadzicie??

a ja mam do was pytanie i prosze o porade..bo juz tyle zescie zakupow narobily ze orientujecie sie bardziej niz ja chyba:zawstydzona/y:
1-chce kupic uzywany podgrzewacz do butelek...znalazlam dwie firmy,ktore mnie interesuja..philipsa albo aventa...ktory podgrzewacz bedzie lepszy??bo cos tam pisalyscie o butelkach o ile dobrze pamietam..ze nie wszystkie wchodza butelki do kazdego rodzaju podrzewacza:sorry::confused2:
i rowniez zastanawialam sie nad elektryczna niania..rowniez znalazlam philipsa dosc niedrogo za 15 euro-oplaca sie to kupowac..jak sadzicie??

z tego co ja się orientuje to philips ma markę avent właśnie.

tj Dziubasek napisala..philips polaczyl sie z aventem i jest teraz philips avent:-)

reklama
Do góry