reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

mam pytanie czy macie jakies do polecenia karuzele i maty edukacyjne ?
mi się podobają takie maty:NOWA MATA EDUKACYJNA RAINFOREST FISHER PRICE K4562 (830478445) - Aukcje internetowe Allegro
i taka:TINY LOVE MATA ZOO GIMNASTYKA DLA BOBASA GRATIS (813804885) - Aukcje internetowe Allegro
ale cena jest maaasakryczna jak dla mnie:wściekła/y: a dostałam taką: MATA EDUKACYJNA DUCK DREWEX W KAJASKLEP (836878562) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona nie ma może tylu pierdół no ale...:-):-):-):-)
a co do karuzeli to ja mam taką: ~~GrulaQ~~Karuzela misie pod parasolem CANPOL (844803862) - Aukcje internetowe Allegro z tym że ja ją mam jeszce po starszej córze ale jest ok!!! Kaśka ale ty sprawdź czy można do łóżeczka turystycznego przykręcić bo te karuzele z reguły są do drewnianych łóżeczek chyba że masz rurki płaskie w łóżeczku bo ja mam okrągłe no i ta karuzela taka krzywa:-(

reklama
mi się podobają takie maty:NOWA MATA EDUKACYJNA RAINFOREST FISHER PRICE K4562 (830478445) - Aukcje internetowe Allegro
i taka:TINY LOVE MATA ZOO GIMNASTYKA DLA BOBASA GRATIS (813804885) - Aukcje internetowe Allegro
ale cena jest maaasakryczna jak dla mnie:wściekła/y: a dostałam taką: MATA EDUKACYJNA DUCK DREWEX W KAJASKLEP (836878562) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona nie ma może tylu pierdół no ale...:-):-):-):-)
a co do karuzeli to ja mam taką: ~~GrulaQ~~Karuzela misie pod parasolem CANPOL (844803862) - Aukcje internetowe Allegro z tym że ja ją mam jeszce po starszej córze ale jest ok!!! Kaśka ale ty sprawdź czy można do łóżeczka turystycznego przykręcić bo te karuzele z reguły są do drewnianych łóżeczek chyba że masz rurki płaskie w łóżeczku bo ja mam okrągłe no i ta karuzela taka krzywa:-(
ta pierwsza mi sie bardzo podoba.Tylko droga okrutnie. Ale chyba zaczne kase zbierać. A tak w ogóle to bardzo lubię zabawki tiny love. bardzo fajne są. Nawet malutka a moze być bardzo rozwijająca.

Aga444 sliczna ta mata ktora dostalas. Szczerze mowiac to mi sie najbardziej z tych 3 podoba.

Dziewczyny od jakiego wieku dzieci sa zainteresowane takimi matami? bo zastanawiam sie czy mojego malca nie zaczac klasc rano na naszej macie jak ma 2 godzinki czuwania miedzy karmieniami?

Aga444 sliczna ta mata ktora dostalas. Szczerze mowiac to mi sie najbardziej z tych 3 podoba.

Dziewczyny od jakiego wieku dzieci sa zainteresowane takimi matami? bo zastanawiam sie czy mojego malca nie zaczac klasc rano na naszej macie jak ma 2 godzinki czuwania miedzy karmieniami?
ja wlasnie chce kupic na siweta dla synka bo zauwazylam ze teraz potrafi lezez i wpatrywac sie w jakies rzeczy wiec mysle ze zaciekawi go a klaudzia mozesz zaczac klasc moze mu sie spodoba :)

ja kladę ale tak z 5 minut sam wytrzymuje, nei więcej

Pewnie ze mozesz go klasc:tak: Mojej Asi na razie macham przed oczkami grzechotka i moge tak machac i machac a ona patrzy i slucha zaciekawiona :-)

ja teraz załuję, że nie ogłosiłam w rodzinie listy prezentów choinkowych dla Gai z możliwością łączenia się - czyli zrzutki na większą rzecz, np na taką matę. Bo już czuję, że pod choinkę dostanie kolejną porcję za dużych dresików :confused2: wiem, że to nieładnie i że prezent powinien cieszyć niezależnie od wszystkiego, ale z tymi dresikami to jakieś szaleńśtwo jest :eek: moja córka zostanie dresiarzem :cool2:

reklama
ja teraz załuję, że nie ogłosiłam w rodzinie listy prezentów choinkowych dla Gai z możliwością łączenia się - czyli zrzutki na większą rzecz, np na taką matę. Bo już czuję, że pod choinkę dostanie kolejną porcję za dużych dresików :confused2: wiem, że to nieładnie i że prezent powinien cieszyć niezależnie od wszystkiego, ale z tymi dresikami to jakieś szaleńśtwo jest :eek: moja córka zostanie dresiarzem :cool2:

hmm.... Antek dostał wczoraj od dziadka na Mikołaja ..... dres:-)

Do góry