mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Ooooo SUPER! Dzięki wielkie! Napewno się przyda..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo SUPER! Dzięki wielkie! Napewno się przyda..
niestety oferta internetowa bardzo uboga i nie ma ciuszkówOoooo SUPER! Dzięki wielkie! Napewno się przyda..![]()
NO WŁASNIE WIDZE, ZE BRAK CIUSZKÓW...niestety oferta internetowa bardzo uboga i nie ma ciuszków
na sklepie o wiele wiekszy wybor wszystkiego, a ciuszki są od rozmiaru 44, tam jest wszystko od bucikow po czapki, zabawki i wszystko co mozna chciec, tak samo jest w hurtowni "mama i ja"
Killolek dla ciebie ;-) i dla innych mam tez oczywiscie: PAMPERS Sleep&Play 3 (4-9kg) 234szt pieluszek! (896695172) - Aukcje internetowe Allegro
Na jego innych aukcjach sa tez husteczki pampers 9 opakowan za chyba 48zl
ja kupiłam jakiś czas temu i żałowałam bardzoA czy ktos mial do czynienia z tymi pampersami? Bo ponoc Sleep&Play nie sa dobre![]()
A czy ktos mial do czynienia z tymi pampersami? Bo ponoc Sleep&Play nie sa dobre![]()
Nie kupujcietez jestem ciekawa opini bo nie chce bez sensu kupic tyle sztuk i zalowac. ;-)