reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny nasz Pawelek spi w kołysce, ale trzeba bedzie pomyslec o lozeczku i tu jest problem, bo ja bym chciala turystyczne a maz zwykle. Moze mi cos pomozecie, wy juz macie z czego jestescie najbardziej zadowolone
oba mają swoje wady i zalety ;-) ja osobiście wybrałam turystyczne bo po pierwsze ma kółka i mogę sobie małego przetransportować z pokoju do pokoju bez problemu ;-) po drugi ma wyciągane płozy i pełni rolę kołyski :tak: a po trzecie nawet jeśli płozy są schowane to można małego pobujać , minusem jest to że nie bardzo jest jak zawiesić karuzelę ale to mam przy huśtawce więc nie narzekam :-)

reklama
Dziewczyny nasz Pawelek spi w kołysce, ale trzeba bedzie pomyslec o lozeczku i tu jest problem, bo ja bym chciala turystyczne a maz zwykle. Moze mi cos pomozecie, wy juz macie z czego jestescie najbardziej zadowolone

Ja bym jednak drewniane polecila jesli zamierzasz tylko jedno kupic, a najlepiej takie co na tapczanik mozna później przerobic.. :tak:
naprawde trudno powiedziec bo jedno i drugie jest ok tylko inne:happy:

ja mam turystyczne i jestem zadowolona z tym że szkoda bo karuzeli nie da się przytwierdzić chociaż mąż kasiuli ma na to jakiś patent który miała pokazać a nie pokazała:tak::-p

Elizka ma łóżeczko turystyczne, kupując sugerowaliśmy się tym, że wyjeżdżając do rodzinki nie będzie problemu ze spaniem dla Małej. JEsteśmy bardzo zadowoleni, Elizka chyba też, ponieważ tylko 3 noce spędziła w łóżku rodziców a pozostałe smacznie w swoim łóżeczku. Łózeczko można lekko pokołysać.
Ale myslę, ze pomysł Mary_Mary też jest ok, ponieważ takie drewniane łózeczko, które można przerobić później na tapczanik to zakup na dłuższy okres:tak::tak::tak::tak:

Bylismy na spacerze chustowym i małemu zmarzły policzki .... (niczym nie smarowałam aż wstyd sie przyznać) Czym posmarować zeby ochronic przed tym? Da się w ogóle? Dzis polece i kupie tylko napiszcie czego używacie.

JESTESCIE WIELKIE DZIEWCZYNY
Tez jestem chyba bardziej za turystycznym, moze sa takie z karuzela :eek:, a materac to sie do tego osobno kupuje?
Macie moze jakies linki do waszych lozek, tylko ja bym chciala kupic takie na "zywo" dotknac zobaczyc no i oczywiscie nie za drogie (hihihihi) Jesli chodzi o lozko na potem to juz mam upatrzone w ikea takie ktore z dzieckiem rosnie.
Bylismy na spacerze chustowym i małemu zmarzły policzki .... (niczym nie smarowałam aż wstyd sie przyznać) Czym posmarować zeby ochronic przed tym? Da się w ogóle? Dzis polece i kupie tylko napiszcie czego używacie.
ja mam na kazda pogode J$J super i uzywam od wyjscia ze szpitala.

etna powiem Ci szczerze że mam turystycze jestem bardzo ale to bardzo zadowolona:tak: mam melodyjkę z boku i pałąg z zabakami i mogę małą bujać jak w kołysce:tak: kiedy jest na tym yższym oziomie
ale gdybym mieszkała w pl napewno kupiłabym drewniane ale takie barzie wybajerzone:-Dw jakimś dziwnym kształcie:-p
tylko dlatego że widziałam taie jedno co mnie oczarowało ale było zbyt ciężkie żeby tu kupić później się z nim przenosić a turystyczne jest lekkie i poręczne:tak:

ja uzywam "nivea na każdą pogodę" ale mordki mu to nie ogrzeje ;-)mój od razu zasypia i po spacerze am wręcz gorące policzki bo tam sobie chucha i ja go dodatkowo grzeję.

reklama
JESTESCIE WIELKIE DZIEWCZYNY
Tez jestem chyba bardziej za turystycznym, moze sa takie z karuzela :eek:, a materac to sie do tego osobno kupuje?
Macie moze jakies linki do waszych lozek
etna ja mam takie ŁÓŻECZKA / KOJCE ARTI MIŚ 4 KOLORY - PROMOCJA (923595938) - Aukcje internetowe Allegro i dodatkowo dokupiłam sobie do niego materacyk bo ten załączony jest składany i wydaje mi się że niebyłby wygodny ;-), z przewijaka też nie korzystam bo mam osobny z wanienką :tak: ale generalnie jestem zadowolona :-)

Do góry