reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ale też toi piankowe?? kurcze ale fajnie ja muszę śpiworek też kupić i zastanawiam się jeszcze nad zestawem sezonowym bo ten daszek to malutki jest

Aga a nie mialas tego zestawu sezonowego w komplecie??chodzi Ci o ta moskitiere do spacerowki tak??jaki chcesz kolor spiworka kupic??ja mam wozek capri a spiworek granatowy a w srodku turkus...i mi sie daszek nie wydaje malutki...ale kazdy inaczej to ocenia:-)jezdzisz jeszcze w gondolce??

reklama
Tez piankowe, ale xl siedzisko to dokupie jak mlody juz sie nie bedzie miescil. czemu piszesz ze daszek malutki? ja z Olim ostatnio tylko w spacerowce sie wozimy i jest naprawde duzy, a zawsze mozesz go obnizyc w dol i wtedy zalania o wiele wiecej.
a spiworek mamy capri a do limonki kupilam nie oryginalny czarny z zewnatrz i zielonkawy w srodku i w miare to wyglada :-)
kurcze mi ten daszek malutki się wydaję ale my narazie jeszcze w gondoli jeździmy bo śpiworka nie mamy
Aga a nie mialas tego zestawu sezonowego w komplecie??chodzi Ci o ta moskitiere do spacerowki tak??jaki chcesz kolor spiworka kupic??ja mam wozek capri a spiworek granatowy a w srodku turkus...i mi sie daszek nie wydaje malutki...ale kazdy inaczej to ocenia:-)jezdzisz jeszcze w gondolce??
moskitiera była tylko do gondoli do spacerówy mi nie potrzebna bardziej mi chodzi o te osłonki od wiatru a śpiworek chce raccoon pod kolor wózeczka:-);-) Gosia a wy w spacerówie już jeździcie?? u mnie śnieg sypie

kurcze mi ten daszek malutki się wydaję ale my narazie jeszcze w gondoli jeździmy bo śpiworka nie mamy

moskitiera była tylko do gondoli do spacerówy mi nie potrzebna bardziej mi chodzi o te osłonki od wiatru a śpiworek chce raccoon pod kolor wózeczka:-);-) Gosia a wy w spacerówie już jeździcie?? u mnie śnieg sypie
Aga ja mecze jeszcze gondole bo bedzie mi jej zal jak juz przejde na spacerowke chodz spacerowke tez juz chce uzywac:-)planuje gondolke miec do konca marca chodz juz jest mega scisk w niej...czy te oslonki od wiatru sa takie siwe??ja mam pelno akcesorii wiec naszczescie oprocz siedziska xl nie musze nic dokupowac:-)

my właściwie jeździmy od początku w spacerówce :D ale wkładamy nosidelko miękkie do środka. Do podwójnego miałam mniejsze nosidełko i już się Michaś do niego nie mieści, na razie używam jeszcze nosidełka od pojedynczego wózka ale wchodzi na ścisk, więc pewnie na dniach będziemy musieli zrezygnować z nosidła. Oby tylko mrozów nie było. Jak będą to trudno w 5 koców będę zawijać ;)

Kurcze, ja dzisiaj zaczęłam się przymierzać do gondoli z buzza i jestem w szoku, że ona taka mała!!! Dotąd użyłam jej tylko raz żeby Jeremiego podczas Wigili położyć u rodziców. Od tamtej pory na spacery w drugim wózku jeździłam, ale jutro musze się ruszyć z buzzem. Gondola jest tak wąska, że mam wątpliwości czy Jeremi długo wytrzyma..

W mojje "krowie" na szczescie gondola duza i Joasia ma tam calkiem wygodnie:-) ale juz sie nie moge doczekac az ja sprzedam i przesiadziemy sie do lekkiej spacerowki :-D

W mojje "krowie" na szczescie gondola duza i Joasia ma tam calkiem wygodnie:-) ale juz sie nie moge doczekac az ja sprzedam i przesiadziemy sie do lekkiej spacerowki :-D

ja też nie mogę się już doczekać:-):-):-)

też mam dużą gondolkę i nie mam sumienia Młodego przenosić do spacerówki skoro na spacerach tylko śpi;-),a nie jak jego siostra w tym wieku się darła na spacerach:dry:

a ja poszukuję jakiegoś cienkiego kocyka, polecacie coś:confused::confused::confused:

reklama
to Kubie zamontuj dostawkę:happy:

Wlasnie ;)

U nas w sklepie dzieciecym sa takie rozne cienkie, male kocyki. Za chyba 19 zł najtansze wiec niedrogo.

A ja sie zastanawiam w co ubierac mloda - robi sie coraz cieplej a ja dalej ubieram ja tak jak przy 15stopniowym mrozie haha. I nie wiem czy kupic cienki kombinezon (tylko jaki?) czy po prostu kurtka i spodnie?

Do góry