reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dzis widzialam ta zebre i zastanawialam sie nawet czy nie kupic bo chcieli tylko £15 ale stwierdzilam, ze chyba jednak mala jest jeszcze za mala a w salonie poki co i tak nie ma sie gdzie ruszyc....
ja bym brala za taka kase bo to przeciez a]ak za darmo a mala dorosnie do tej zebry:-)

Ulenka ale sie maly oblawil hehe:-)

reklama
dzis widzialam ta zebre i zastanawialam sie nawet czy nie kupic bo chcieli tylko £15 ale stwierdzilam, ze chyba jednak mala jest jeszcze za mala a w salonie poki co i tak nie ma sie gdzie ruszyc....

Ja mam to samo:( NIby mlody ma swoj pokój (niebawem bedzimy go urządzać,bo wynajmujemy dopiero od 2mcy)ale spedzamy cały czas w pokoju tym większym chociaz ja to nie chcę porównywac Waszych mieszkań do mojej ciasnej norki(32mk ale naprawde wszędzie rzeczy malego. Taki maluszek mały a ma wiecej szpargałów od mamy i taty)

Też chciałam kupić jakiegos skoczka , żeby mial zajęcie ale nie mamy miejsca nawet na stolik do karmienia a gdzie tu jeszcze skaczek/hustawka. Nawet z fishera musielismy hustawkę rozmontowac zeby z niej samo te krzeseleczko pozostalo bo brak miejsca.

Musimy sobie kupic jakis wózek spacerowy,bo ten co mamy 2w1 to jest straszy model a żal mi było kupowaćnowy bo dostałam go od mojej przyjaciołki. Teraz ten kolos stoi w naszym 'BIG salonie".

łoo ale sie rozpisalam :p :-)

Katrenki my napewno kupimy zebre, ale teraz jeszcze naprawde za male dzieciaczki do tego a szczerze Ci powiem ze za 15 to bys przeplacila bo ba ebayu ostatnio z ciekawosci dalam do obserwacji 2 w mniejwiecej naszej okolicy wiec do odebrania samemu i sprzedaly sie po 6 i 8 funtow :-D hehehehe

Katrenki my napewno kupimy zebre, ale teraz jeszcze naprawde za male dzieciaczki do tego a szczerze Ci powiem ze za 15 to bys przeplacila bo ba ebayu ostatnio z ciekawosci dalam do obserwacji 2 w mniejwiecej naszej okolicy wiec do odebrania samemu i sprzedaly sie po 6 i 8 funtow :-D hehehehe
to macie niezłą cenę....:szok:
u nas 57e....

Moim zdaniem się opłaca - 15 funtów to ile zł ? Tak na ok 75 zł? A paczka ile moze wyniesc? tez 50 zł? Więć suma sumarum i tak taniej, bo w sklepie nówka 350zł, na allegro 260 zł (bez przesyłki).

reklama
Do góry