reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Odebrałam nasz kojec , ale mały nie był nim zachwycony... trudno chodzi o jego bezpieczeństwo , gdy nie moge go miec na oku.
W tym samym sklepie kupiłam krzesełko do karmienia - za jedyne 190 zł. I jest super:-DTroche sklep mnie przeraził- na drzwiach ogłoszenie oferujace foteliki samochodowe od 95zł:szok: I rzeczywiscie byly takie...... Miomo wszytsko nie potepiam ludzi , ktorzy je kupuja , poniewaz jest wielu , ktorych nie stac na cos inngeo. Wiadomo , ze to kosztem bezpieczenstwa, ale z pustego i Salomon nie naleje

Kochana, to pikuś. W wielu hipermarketach sprzedawane są foteliki ze styropianu... Tylko i wyłącznie...o sorx, naciągnięte materiałem :-D

KASIA KUPIŁAŚ MOSKITIERĘ BO NIE WIEM CZY CI KUPIĆ????

reklama
Cześć.
Ja mam taki kocyk w błękitnym kolorze i jest bardzo fajny. Miękki i przytulny, używaliśmy zimą i wiosną zamiast kołderki i do wózka. Nic się z nim nie dzieje po praniu, ale na lato jest zdecydowanie zbyt gruby. Pozdrawiam.

Cześć.
Ja mam taki kocyk w błękitnym kolorze i jest bardzo fajny. Miękki i przytulny, używaliśmy zimą i wiosną zamiast kołderki i do wózka. Nic się z nim nie dzieje po praniu, ale na lato jest zdecydowanie zbyt gruby. Pozdrawiam.
ja mieszkam w Irlandii przy oceanie wiec noce nie sa takie cieple latem jak w pl...
dla mnie bomba jak jest cieplutki i przytulny:tak:

Dziewczyny znalazłam super rzecz WWW.ODSTER.PL - Zabawki niespotykane. Nasz HIT - Płotek, kojec do zabawy dla dzieci! - OGROMNIASTE - Płotek ale w koszmarnej cenie :/

Poszukuję takie właśnie płotka, bo Alicja w kojcu nie wysiedzi jak już zacznie być bardziej mobilna.. Widziałyście możecoś w tym stylu, ale tańsze?
chyba żadne z maleństw nie wysiedzui w kojcu za niedługo;-)
a 699 to niezła cena... hahha:-p ciekawe czy sprzedali choć jeden taki kojec:confused::-D

Dziewczyny znalazłam super rzecz WWW.ODSTER.PL - Zabawki niespotykane. Nasz HIT - Płotek, kojec do zabawy dla dzieci! - OGROMNIASTE - Płotek ale w koszmarnej cenie :/

Poszukuję takie właśnie płotka, bo Alicja w kojcu nie wysiedzi jak już zacznie być bardziej mobilna.. Widziałyście możecoś w tym stylu, ale tańsze?
bardzo fajne ... a cena faktycznie duza wiodzialam takie drewniane tylko

DUZY KOJEC 8 ELEMENTOW BRAMKA SKLADANY HARMONIJKA (1065439734) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry