reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Doradzcie mi co do butli.
Jutro ide mu kupić butle do mleczka i smoki do niej bo ja jeszcze mu podaje w tych smokach 0-6:zawstydzona/y:

Dzis zauwazyłam ze już mi nie pasuje ssac z takich więclece po smoczki tylko jakie?

Pomóżcie.

reklama
Jutro ide mu kupić butle do mleczka i smoki do niej bo ja jeszcze mu podaje w tych smokach 0-6:zawstydzona/y:

Dzis zauwazyłam ze już mi nie pasuje ssac z takich więclece po smoczki tylko jakie?

Pomóżcie.
a jakie mialas butelki do tej pory ?
my uzywamy aventa smoczków trójprzepływowych ;]

Wiesz co ja dostałam 6 butelek od kuzynki i stwierdziłam ze nie ma sensu dokupować a są to butle z babyono i smoki takie zwykłe anatomiczne ;-)

kasiu śliczny , a jaki w nim Pawełek szczęśliwy
a to nasz fotelik, tylko musze pasy obniżyć o 1 bo są ciut za wysoko
no i 1 zdjęcie w funkcji leżącej zrobione

Załączniki

• DSC05143.jpg
    DSC05143.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC05150.jpg
    DSC05150.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC05148.jpg
    DSC05148.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC05149.jpg
    DSC05149.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC05144.jpg
    DSC05144.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:

Pomóżcie.
Szczerze polecam Tommee Tippee. My co prawda już jesteśmy na niekapku lovi, ale miałam te butelki i mnóstwo znajomych je ma i każda sobie chwali.

tiaaaa ja mam wsyztsko o czym piszecie tzn butelki każej firmy + niekapki lovi, canpola i tt i nic,
jak daję młodemu butelkę z woą albo soczkiem to cieszy się, gryzie smoka a plyn wypluwa :((

a mogę wam polecić takie butelki firmy MaM. Fajne są - rozkręcają sie całe i mają fajne profilowane smoczki

Z doswiadczenia wiem, ze bardzo! jesli nie ma oczywiscie porywistego wiatru.
Ja na poczatku Maciejkowi nie kupowalam parasolki, ale mimo obracanego siedziska spacerowki, budki, to slonko i tak mocno swiecilo. Parasolki sa fajne bo "lamane" w dwoch miejscach i mozna je niezle wiginac i dziecko oslonic w duzej wiekszosci. Czasem jak jest bezwietrznie a upalnie to lepsza parasolka niz buda.
Teraz z Alanem jak jest slonce to bez parasolki sie nie ruszamy. A gdy kupilam nowy wozek to od razu parasolke dopbieralam do niego!

Co do fotelikow, to Alan odziedziczy po Maciusiu Ramatti venus kolor magik red
FOTELIK SAMOCHODOWY RAMATTI VENUS 9-18 Wys0zł Wwa (1083101500) - Aukcje internetowe Allegro
Na sie sprawdzil w 100%: Najlepsza w nim jest regulacja, chyba 5stopniowa a z do lezacej prawie i plynna w dodatku. Maciek sam go sobie wybral w sklepie. Ja mialam upatrzone trzy, wzielam Maciusia do sklepu i w kazdym podsadzilam. W tym mial najwiecej miesca(teraz majac zima 3.5roku spokojnie miescil sie w zimowych ubraniach)i najbardziej mu sie spodobal-smial sie, gadal itd, wiec go kupilismy :)

Ale teraz mam problem, bo Macius wazy juz prawie 18kg i musimy jemu sprawic jakis nowy a nie mam zielonego pojecia jaki...
ja mam taki dla Kuby SWEETY fotelik JUMBO aero Baby Design 9-36+GRATIS! (1077289815) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona

reklama
sama nie wiem

pewnie nie wiecej niz 350-400zl

Kurcze, tego jest tyle na rynku, ze nie wuem co wybrac. Czy taki od 15 do 36, czy mniej, czy z wlasnymi pasami(jesli sa) czy bez...Zglupiec mozna!

w tej cenie takie bym proponowała:
Fotelik CYBEX SOLUTION 2010 Berry 15-36kg Nowy (1087342867) - Aukcje internetowe Allegro
Nowe foteliki Cybex Free Warszawa (1083713404) - Aukcje internetowe Allegro

FOTELIK FOTEL SAMOCHODOWY RODI MAXI COSI BONUSY (1081341530) - Aukcje internetowe Allegro

FOTELIK MY WAY-ROAN-9 -36 kg 36- gwarancji (1080895562) - Aukcje internetowe Allegro

mam juz fotelik ale nie umiem poluźnic pasów wiec zrobie fotki wieczorem yh ;/

o juz mam ;] :p tak schowali ze ledwo znalazlam :D a wiedz fotelik jak na pierwszy rzut oka OK tylko ... jakoś kolor na stronce ladniejszy byl bo tu granat a tam bardziej niebieski byl ;]

Kasia fajny ten fotelik. a tu kolor bardziej przypomina granat:
FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg kolor ASTRAL (1088330277) - Aukcje internetowe Allegro

Pomóżcie.

ja mam TT AVENT LOVI NUK i uważam ze one są wszystkie fajne z tym że mój syn tak jak kilolka używać ich nie chce :-( uważam że plusem u Lovi i Aventu jest to że można z butelek zrobić kubki niekapki, kapki i treningowe
natomiast pod względem wizualnym prym wiedzie TT:-):-)

KILOLKU
a widzialaś to:
BUTELKA HABERMANA ZESTAW SMOCZKA MEDELA sklep (1077617277) - Aukcje internetowe Allegro
cena i się nie podoba ale w akcie desperacji jestem w stanie to kupić:-(

Do góry