reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
agrafka są kurtki za tyłek :-) w sportowych sklepach :-)

gosia koleżanki siostra mieszkała w NY i mi kupiła i przysłała
co do tych emu co kiedyś pisałyśmy to w USA kosztują 40 $

nasze zakupy butkowe - kapcie i trampki póki co :-)
oraz czapulina z kurteczka

Nigdy nie mogę się na Ciebie napatrzeć :)

Muszę się Wam pochwalić, że kupiliśmy sanki :HIT SANKI BABY MERC -REGULACJA RĄCZKI-6 KOLORÓW (1277237096) - Aukcje internetowe Allegro To juz jest od nas prezent na roczek:))) Powiem Wam, że mam ogroooooooomny problem z kozaczkami na zime. Do żadnych nie moge wsadzić nogi Konrada bo ma wysokie podbicie. Tragedia...

Nooo cena zabija :D

Ja zostaję przy drewnianych, kiedyś kupiliśmy Julce metalowe, jesteśmy bardzo niezadowoleni, powracamy do drewnianych z oparciem. Z tymże teraz trzeba kupic dwie pary- poproszę chcrzestnych ;)

agrafka są kurtki za tyłek :-) w sportowych sklepach :-)

gosia koleżanki siostra mieszkała w NY i mi kupiła i przysłała
co do tych emu co kiedyś pisałyśmy to w USA kosztują 40 $

Aga a ile dalas za ta kurtke jesli mozna wiedziec??i kupila Ci w oryginalnym skepie tak??a mieszka jeszcze w usa ta kolezanka?bedziesz te butki kupowac??

Aga a ile dalas za ta kurtke jesli mozna wiedziec??i kupila Ci w oryginalnym skepie tak??a mieszka jeszcze w usa ta kolezanka?bedziesz te butki kupowac??

Gosia ale to było 3 lata temu 100$
koleżanka była nielegalnie pojechała na au-pair i została etc etc teraz mieszka w Kanadzie starała się o zieloną kartę i dostała
będę :-) a powiedz twój mąż skąd miał??

Aga on nie wiem skad mial chyba bezposrednio z chin sciagal...Aga to te Emu z Kanady bedziesz sciagac tak??cos jeszcze bedziesz sciagac??aa ta Kolezanka dlugo w Kanadzie jest??co tam robi?tez byla nielegalnie??

kurcze nie moge znalezc
Metalowe sanki dziecięce Piccolino Adbor z popychaczem, oparciem i wełnianym śpiworkiem :: Wszystko.dla.dziecka.pl
co s takiego , ale nie wiem czemu cały czas kołącze mi sie po glowie , ze tam byly 5 punktowe pasy

edit. tak to te sanki:) przezzukąłam watek i znalazłam

Ja tez się nad tymi zastanawiałam bo cena podobna ale poczytałam, że drewniane siedzisko jest cieplejsze, no i moje mają regulowany pochacz co mi się przyda bo ja karakan :)))

Gie-oska ja przymierzałam buciki w CCC i wszystkie mają za niskie podbicie ;(((

Ja tez się nad tymi zastanawiałam bo cena podobna ale poczytałam, że drewniane siedzisko jest cieplejsze, no i moje mają regulowany pochacz co mi się przyda bo ja karakan :)))

Gie-oska ja przymierzałam buciki w CCC i wszystkie mają za niskie podbicie ;(((

Asia moj tez ma wysokie podbicie wiec podejrzewam ze bedzie problem...a w tym sklepie Boti bylas?

reklama
Do góry