reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

tu masz troche tej oferty Welcome to C&A | Crazy Prices ja mam oferte taka gazetke i sukienki sa w kolorach bordo,fiolet, swetry sa szare sa fajne golfy w week udajem sie na lupy do c&a:-)

Katrenka kapcie i pierwsze kozaczki BOSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kapicie to jakies firmowe??strasznie mi sie podobaja:-)
kapcie sa firmy befado...nie wiem czy to znana firma czy nie....:confused:kupilam je w osobnych sklepach i w jednym kosztowaly 22zl ale nie bylo rozmiar wiekszych a chcialam jeszcze jedna pare w na potem wiec drugie wieksze kupilam gdzie indziej i kosztowaly 30zl:confused: chociaz roznia sie tylko kolorem, malej odrazu podpasowaly jak je zalozylam i biega w nich bez prostestu:-)
pierwsze kozaczki kupilam na rynku za 45zl jak juz sie zrobi zimniej a te drugie w sklepie za 25zl...

reklama
kapcie sa firmy befado...nie wiem czy to znana firma czy nie....:confused:kupilam je w osobnych sklepach i w jednym kosztowaly 22zl ale nie bylo rozmiar wiekszych a chcialam jeszcze jedna pare w na potem wiec drugie wieksze kupilam gdzie indziej i kosztowaly 30zl:confused: chociaz roznia sie tylko kolorem, malej odrazu podpasowaly jak je zalozylam i biega w nich bez prostestu:-)
pierwsze kozaczki kupilam na rynku za 45zl jak juz sie zrobi zimniej a te drugie w sklepie za 25zl...

ale mi sie te rozowe kozaczki podobaja masakra i kapcie i tak firma bafado jest znana tania i dobra:-)jestem w szoku ze za 4pary butkow dalas tylko 120zl.

No to ceny BARDZO ale to bardzo atrakcyjne :):):) a buciki przecudne. Ja mojemu tez musze kojejne kapciochy zakupic bo powiem Wam ze przez m-c zdarł juz jedne...wygladaja jak szamty i guma zdarta hehehe

no ja tez...w milym szoku...a kapciuszki wygladaja na solidnie zrobione,wygodne , sa ladne i bardzo mi sie podobaja:-)

Napisz mi prosze o podeszwie w kapciochach.... czy ona jest taka gumowa i miękka ze moze sie wykrecach w rękach [takie ma teraz marcel z deichmana] czy bardziej sztywna i "sliska''. bede musiala przy okazji zagladnac do sklepu bo z allegro jakos chyba nie bardzo, rozmiar rozmiarowi nie równy a i podbicie trzeba dopasowac.

Napisz mi prosze o podeszwie w kapciochach.... czy ona jest taka gumowa i miękka ze moze sie wykrecach w rękach [takie ma teraz marcel z deichmana] czy bardziej sztywna i "sliska''. bede musiala przy okazji zagladnac do sklepu bo z allegro jakos chyba nie bardzo, rozmiar rozmiarowi nie równy a i podbicie trzeba dopasowac.
podeszwa jest gumowa i powiedzialambym srednio mieka tzn jak mala chodzi to zgina sie normalnie itp ale widzialam bardziej miekkie podeszwy...

dziewczyny zauwazylam,z epo ciazy zmienila mi sie cera i skora zrobila sie sucha.... jakos nie moge znalesc dobrego kremu zeby mi podpasowal.... i nie kosztowal fortuny... moze macie jakies sprawdzone produkty?

Ostatnia edycja:
Fajny ten fotelik Chicco.
a jaka jest na nim tapicerka? w dotyku taka "misiowata", jak aksamit?
czy zwykła? no nie wiem jak to nazwac... parciana? :)))))

no dobrze, to to moje lupy :-) kupowalam w takich malych sklepikach w miasteczku obok :-)

Piękne łupy, zazdroszczę że możesz tak kupować bez obecności Amelki. U nas takie kozaki odpadają :(

podeszwa jest gumowa i powiedzialambym srednio mieka tzn jak mala chodzi to zgina sie normalnie itp ale widzialam bardziej miekkie podeszwy...

dziewczyny zauwazylam,z epo ciazy zmienila mi sie cera i skora zrobila sie sucha.... jakos nie moge znalesc dobrego kremu zeby mi podpasowal.... i nie kosztowal fortuny... moze macie jakies sprawdzone produkty?

Kozie mleko Ziaji jest ok, ale krem jogurtowy Ziaji BAJKA. A wierz mi, moja cera -czoło i nos należą do b.suchych. Balsamy z tych serii też są.

Zapomniałam dodać. Byłam w smyku i tam są te patyki z kółkami FP za 35 zł. Dobrze że nie kupiłam, bo wchodzę na Auchan a tam to samo za 28 zł, a nieoryginalne za 25 :D
Nie kupiłam w końcu wcale, bo jak można dostać takie b.podobne f.Baby mix za 12 zł to nie będę przepłacać :D

reklama
Zapomniałam dodać. Byłam w smyku i tam są te patyki z kółkami FP za 35 zł. Dobrze że nie kupiłam, bo wchodzę na Auchan a tam to samo za 28 zł, a nieoryginalne za 25 :D
Nie kupiłam w końcu wcale, bo jak można dostać takie b.podobne f.Baby mix za 12 zł to nie będę przepłacać :D

Dziunka
ja wczoraj probowalam znalezc o jakim patyku Ty mowisz na necie i nie znalazlam daj link bo mnie zaciekawilas hehe:-)

Do góry