agrafka80
Fanka BB :)
agrafka ja mam cybex pallas i można go rozłożyć![]()
Dzięki Aniu
Zastanawiam się jeszcze nad Maxi Cosi Tobi...
Ale musze pojechać do sklpeu i przymierzyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agrafka ja mam cybex pallas i można go rozłożyć![]()
myślę że najlepiej jak wsadzisz Ale i zobaczysz , mój Kuba był zadowolony jak mierzyliśmy go do fotelika i teraz też jak jeździmy to nie narzekaDzięki Aniu. A czy ta poducha z przodu jest dla dziecka wygodna ? Bo ja jakoś Alicji sobie w takiej zbroi nie mogę wyobrazić
Zastanawiam się jeszcze nad Maxi Cosi Tobi...
Ale musze pojechać do sklpeu i przymierzyć.
Dziunka twoja Julka z tego samego dnia co moja siostra, a już nie wspomne o urodzinach Joasi-ten sam dzien co moj N. Czy to nie jest podejrzane heheheheheh
ja tez zamierzam niekapek aventu na mikolaja kupic. A Kubie plecaczek do przedszkolaJa na mikołajki kupiłam małemu niekapka z Aventu, B kupiłam bokserki niebieskie w białe kwiatki takie HAwajskiea sobie rękawiczki czerwone ze skórki
KUBEK NIEKAPEK AVENT 200 ml nowe wzory 0%BPA (1330006909) - Aukcje internetowe Allegro