reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dzięki Aniu :). A czy ta poducha z przodu jest dla dziecka wygodna ? Bo ja jakoś Alicji sobie w takiej zbroi nie mogę wyobrazić :)
Zastanawiam się jeszcze nad Maxi Cosi Tobi...

Ale musze pojechać do sklpeu i przymierzyć.
myślę że najlepiej jak wsadzisz Ale i zobaczysz , mój Kuba był zadowolony jak mierzyliśmy go do fotelika i teraz też jak jeździmy to nie narzeka :) i my też jesteśmy zadowoleni z zakupu ;)

Dziunka twoja Julka z tego samego dnia co moja siostra, a już nie wspomne o urodzinach Joasi-ten sam dzien co moj N. Czy to nie jest podejrzane heheheheheh

Łooo matko :p co Ty mi jeszcze powiesz :D

Julce w końcu mikrofonu nie kupiłam (dostanie porządny na gwiazdkę) a taki zestaw dla lalki - toaleta :D z muzyczką :D, szafka, umywalka, lustro i jakieś tam pierdoły, w sam raz do domku za całe 14,99 zł w Pepco :D
A Asiuli bąka - w końcu bąk w domu musi być! :D

A klocków w biedronce nie ma :/ będą w późniejszym terminie!!!!! Cholera.

Ja na mikołajki kupiłam małemu niekapka z Aventu, B kupiłam bokserki niebieskie w białe kwiatki takie HAwajskie :p a sobie rękawiczki czerwone ze skórki :)

KUBEK NIEKAPEK AVENT 200 ml nowe wzory 0%BPA (1330006909) - Aukcje internetowe Allegro
ja tez zamierzam niekapek aventu na mikolaja kupic. A Kubie plecaczek do przedszkola

Michasiowi strasznie marzna ręce. Możecie polecić jakieś ciepłe rękawiczki, ale takie ktore nie będą z rąk spadać?

Tylko,ze mi przez ten odpowietrznik w tym niekapku leci czasami picie i nie wiem dlaczego.

ja kupiłam dwie pary, cienka a druga z frotty w textil markecie naciągam na łapkę i JEST OK tylko ,że on lubi to jeść i tu problem :(

Ja tez mam te włochate z pepco :) fajne sa.. mam jeszcze z h&m ale za obcisle i ciezko włozyc :/

My kupilismy fotelik espiro optima pro.. narazie jestesmy zadowoleni, Hania chyba tez :) troche w nim ciasno w tych ziomowych strojach, ale podobniez tak ma byc... fotelik nie moze byc za luźny!

Hani chrzestna na mikołaja kupiła Małej wózek dla lalek, juz sobie wyobrazam jaka bedzie szczescilwa i bedzie nim jezdzila po całym mieszkaniu :)

reklama
no z miejscem u nas tez coraz gorzej...:/ po Hani urodzinach to juz wogóle..:/
Jeszce na gwiazdke dojdzie ten wózek, i tesciowa chce kupić Hani kołyske dla lalek.. a ja jej nie odwiode od tego pomyslu.

Do góry