reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

tak tak, to wiem :) ta gumka robi wlasnie za cały mechanizm niekapkowy jednak w nuku to jest taki plastikowo-gumowy krążek nakładany miedzy butelke a nakretke.

NUK butelka 150 ml z ustnikiem i uchwytem - KRECIK (1437340137) - Aukcje internetowe Allegro

o takiej nakładce myslę. Opis czesci :D

reklama
nooo Mama wlasnie o tym mowilam :)
Kira a Ty z tą nakładką chciałaś napoić małego hehehehhehehe

ja juz myslalam ze to ja cos knocę i latalam po domu szukając tej nakladki hehheheh no ale dobrze myslalam ze ona sluzy do podrozy.

Kira ale jak to ze leci jak z kranu? Czyli macie teraz kapek?

Hahahaha le afera nukowa sie zrobila, kazda o tym samym pisze a dogadac sie nie mozemy hehehhehe

w każdym razie ja juz nie uzywam bo Oli mi dwa smoczki zgryzł, drugi ledwo mu dalam, mielismy go moze 5 minut :) muszę kupic kolejną butlę moze tego aventu z twardym ustnikiem dla mojego bobra :)

Co do niekapków to KOnrad ładnie pije z niekapka TT ale nie mogę go nauczyć żeby podnosił. Musze go kłaść bo ja mu daje żeby sam trzymał na stojąco to go wyrzuca na ziemie...

Tak z innej beczki... powoli zaczynam rozglądać się za kurteczką na wiosne ale nic mi w oko nie wpadło. Może widziałyście na necie coś fajnego :)))

o o wlasnie to od spodu i ula;) i wyjelam no i cieknie wiec kapek:D jak diabli;) wlasnie nikt mnie nie uswiadomil ze to sie wyjmuje, no niby skad, a wyjelam bo sama nie umialam pociagnac;)hehe

hm to dziwnego masz kira tego nuka, u mnie i podejrzewam ze u mamy tez nie było tego co pokazała kilolek...

to super ze sie w koncu dogadałysmy bo juz myslalam ze dawalas pic z tym zaworkiem co pokazala mama

Co do niekapków to KOnrad ładnie pije z niekapka TT ale nie mogę go nauczyć żeby podnosił. Musze go kłaść bo ja mu daje żeby sam trzymał na stojąco to go wyrzuca na ziemie...

Tak z innej beczki... powoli zaczynam rozglądać się za kurteczką na wiosne ale nic mi w oko nie wpadło. Może widziałyście na necie coś fajnego :)))
Asia ja chce kupic cos w tym stylu KURTECZKA CHŁOPIĘCA H&M JAK NOWA (1443163130) - Aukcje internetowe Allegro , CUDNA KANGURKA H&M 6-9 MIESIĘCY ! (1441043721) - Aukcje internetowe Allegro
Świetna wiosenna H&M w krateczkę (1434094055) - Aukcje internetowe Allegro oczywiście w odpowiednim rozmiarze , no chyba że zobacze coś co mi się bardzo spodoba ;)

Kira nie mówie ze jestes nie kumata :):) Po prostu pokazałam te czesci butelki bo ja i Ula wlasnie takiego typu mamy. No a takiego nuka z uszczelka co pokazała kilolek to nie widziałam. Takie to ja mam w avencie ;p i tez nie wyciagam bo mój młody z tego pije i ja próbowałam i leci lekko....

ps. ja kupilam marcelowi wlasnie taka kurteczke. Bardzo mi sie podobała juz na jesien ale kupiłam mu inną cieplejszą. Takze tą zakupiłam teraz :
1431876353.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Mama ile płaciłas za aventa niekapka?
na necie jest od 13 zł i az sie wierzyc nie chce bo u mnie na miescie ok 25 a to jeszcze nie W-wa, tylko ze na opakowaniu jest O% BPA moze to jakas nowość?
Bo czym sie rozni ten od tego? widzę ze ceną i tym bpa, czyli jak te bpa są droższe to u mnie wcale nie jest tak źle z ceną.
AVENT KUBEK NIEKAPEK 260 ML + UCHWYT GRATIS! (1449742842) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
KUBEK NIEKAPEK AVENT 260 ml nowe wzory 0%BPA (1435059386) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Do góry