reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja z innej beczki i wracając do maluchów.

Chciałam podziekować, ponieważ kupiłam kubek, o którym sie wczesniej rozpisywałyście LOVI i jestem baaardzo zadowolona. Marysia w koncu pije wode! :)

A mam pytanko do mam dziewczynek (chociaz może nie tylko ;-)) czy macie już wózki dla lalek i jakie polecacie, no i czy w ogóle warto kupić ?

Moja Maja ma 3 wozki jako pierwszy dostala taki WÓZEK GŁEBOKI ŚLICZY SOLIDNY WÓZECZEK KOLORY (1446982742) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko ze z puchatkiem i byl lepiej wykonany ale ksztalt taki sam i to byl najlepszy wozek z tych wszystkich.dstala go jak niama 13mcy i byl idealny bo niziutki..potem miala taka spacerowke jak dala Ankawawa i wozek gleboki taki zwykly ale mniejszy niz dala Agrafka..ogolnie wozki teraz przejal Kacper :-)

Ilona ja bym nie kupowala tych spodni one tak ladnie tylko na zdjeciu wygladaja znam osoby co kupowaly wlasnie ciuchy te japan style i jak im poprzychodzily to takie zwykle szmaty kiepska jakosc.

No wlasnie troche sie obawiam ze to jakis kiepski material bedzie. Mam w miescie 3 chiskie markety, zobacze czy maja moze takie, i przede wszystkim przymierze bo na manekinach lub zdjeciach ciuchy lepiej wygladaja nie :-D

reklama
Dziewczynki macie moze krajalnicę? Na dole u rodziców mialam całe życie firma jakas z nie najwyzszej polki ale sprawdzila sie rewelacyjnie, mamy ją tyle lat a nawet nie trzeba jej bylo ostrzyc. Tutaj na gorze nie mam a zyję jak bez ręki, chleb latam do rodziców kroic bo zawsze rowniutko, cieniutko.
Macie jakas godną polecenia bo muszę sobie cos kupic.

Do góry