reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ilona no nie wiem czy az taki zbędny...tzn mój Marcelos-szatanos dopiero zaczyna sie ta zebra coraz czesciej bawić [mamy taka sama co aza]. No ale Ty masz tez bujak wiec w sumie bez sensu.. ja bym nie kupowala. U nas z zebra bez wiekszych rewelacji, od czasu do czasu. Byc moze taki bujak bylby lepszy......No ale Marcela na długo zadne zabawki nie zajmują. Praktycznie mógłby zyc bez nic. Woli czytac i targac na milimetrowe kawalki gazety lub myc i zamiatac podłogi i ogólnie obserwować i pomagac mi w codziennych czynnościach.

Hehe... Ilonie chodziło o miseczke niewysypke... Ja właśnie myśle nad nią...

reklama
haha no to dobre :zawstydzona/y: nie doczytałam edycji twojej aza i wyszło mi ze o zebre chodzi :confused: spoko oko...... :-D

hehe...

A jeszcze Wam się nie pochwaliłam, że kupiłam rowerek dla małego a właściwie 2 bo drugi na marzec na roczek mojego męża chrześniaka. Rowerek o taki:Śliczny rowerek MATII, rowerki dla dzieci KOLORY (1432565301) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
I jade sama je odebrac bo przy okazji koleżnki odwiedze z rejonu gdzie maja magazyn :)))

Pytanie z dzialu zakupow dla mam: :)

drogie uzytkowniczki zmywarek...... jakie modele moglybyscie mi polecic a jakie nie? a jesli byscie mialy drugi raz kupic, to waska czy szeroka? Jestem wlasnie w czasie szukania jakiejs i nie mam pomyslu na co warto zwrocic uwage a na co nie :)
no cóz ekspertem nie jestem, bo mam jedną sztuke. Nie wiem czy któraś lepsza :D
Moja jest Amica, wąska niestety. Nie wiem czy inne sa lepsze. Ta zmyywa. ALe malo sie do niej mieści, bardzo mało. Zwykle na dzien mam 1,5 zmywarki. Czyli ni w 5 ni w 10.
Gary wąłsciwie trzeba myć osobno, bo z talerzami juz nie wejdą. Kot za to wchodzi idealnie :D
Fakt,z e co jakiś czas mam niedomyte gary i nie wiem od czego to zależy, bo jak ją rozkręcam to wszystkie dysze drożne, filtry czyste. Nie wiem.

Mi tez czasami się nie domywa ale to wynika z tego, że albo przyschnięte albo czasami talerze mi się przysłonią. Co jakiś czas szoruje garki bo taki nalot się robi ale to co 3 miesiące ;)))

nam szykuje sie kolejny zakup. Antek wyrasta z zimowych butów i bedziemy musieli kupic nowe :/ te co mam sprzedam i byc moze cos na "Bartkowych" zimowych wyprzedazach zlapiemy

Aza super ta żyrafa ale mój by mi chyba głowe urwał jakby zobaczył kolejną zabawkę :tak: poza tym Kuba ostatnio woli się bawić przyrządami do kominkami typu łopatka lub zmiotka , póki co do łask wróciła huśtawka :-)
Lotka zgadzam się z Azą że jeśli zmywarka to 60cm bo te wąskie są faktycznie małe , ja kiedyś miałam kompaktową taką ala mikrofalówka i moim zdaniem żadna rewelacja ,u mnie na mieszkaniu była na wyposażeniu i w sumie jestem zadowolona ale raz w miesiącu wsypuje proszek do czyszczenia i na pusto ją włączam i myje świetnie :tak:
w tej chwili intensywnie poszukuje sofy rozkładanej do spania ale tutaj mają kosmiczne ceny wersalka kosztuje tyle co w Polsce 3szt :szok: , no i ciągle szukam spacerówki ;-)

reklama
Ty nic nie mów o spacerówce bo ja sobie znalazłam a mój mąż nie chce kupić bo twierdzi, że to zbędny wydatek... :((( Co do zebry to mój nic nie wie bo to z pieniędzy, które sobie ukitrałam... tu reszta, tam reszta a jak co to ja nic nie mam:)))

Do góry