reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
AZA mogłabys podac mi link do rowerka który kupowałas bo nie umiem znaleźć :( ?? mogłabys tez powiedziec lub pokazac na foto jak wyglada on z Konradem?? Czy siega do pedałów czy nie jest za duzy/mały? Powiedz no jakies plusy i minusy, Twoje odczucia i opinie..... z góry dziekuje :D

AZA mogłabys podac mi link do rowerka który kupowałas bo nie umiem znaleźć :( ?? mogłabys tez powiedziec lub pokazac na foto jak wyglada on z Konradem?? Czy siega do pedałów czy nie jest za duzy/mały? Powiedz no jakies plusy i minusy, Twoje odczucia i opinie..... z góry dziekuje :D

Prosze Cię bardzo: Śliczny rowerek MATII, rowerki dla dzieci KOLORY (1432565301) - Aukcje internetowe Allegro
Więc co do wykonania to jak to mój mąż stwierdził, że on te wszystkie spawy lepiej by zrobił. Jak dla mnie oki, może jakby kosztował 300 zł to byłby idealny hehe :))) Konrad bardzo lubi na nim jeździć, sam na niego włazi i tak sobie z nim chodzi. Do pedałów ani do tej podpórki pod nóżki jeszcze nie sięga, nóżki mu sobie dyndają hehe... Dołączam zdjęcie rocznego kolegi na nim ale jak będziesz chciała konkretnie Konrada to specjalnie dla Ciebie je wykonam :)))

Załączniki

• DSC_0428.jpg
    DSC_0428.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 48
AZA dziękuje Ci bardzo, to mi wystarczy :)) a powiedz mi kobitko lub inne babeczki jak sadzicie czy na nastepne lato tez bedzie ok?? kurde na jeden sezon nie bede przeciez rowerka kupowac :(:( no ale chyba wystarczy hmm?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny temat - FOTELIKI ROWEROWE - znany jest Wam?

Kupilismy z parę lat temu swietne rowery ktore zakurzone stoją w garazu. Chcę kupic fotelik jakis super ale zielona w temacie jestem. Znajomi maja jakiegos POLISPORT, cos słyszalam o Kettler.
Muszę posledzic forum jakies, poczytac opinie itd.

Pomozecie cos w tym temacie?

Mama - moja ma podobny rowerek - Hanka, dostała go na roczek, woziliśmy ją poprzedni rok w nim, teraz ma wzrost i pojęcie jak kręcić pedałami / wreszcie / , poza tym jest to alternatywa zamiast wózka;-) Ostatnio wymontowaliśmy podnóżek i dzięki temu Hance kręci już się lepiej pedałami, ale planujemy jej kupić normalny rower, a ten dostanie w spadku Gonia..
Coś z tego typu, tylko bez kosza z przodu i baldachimu
Wielofunkcyjny rowerek trójkołowy UFO z daszkiem. (1496877974) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
no wlasnie nie wiem czy warto inwestować bo teraz to tylko pchanie go, tak jak mówisz sam nic nie zrobi. Do tego moze mieć jezdzik & wózek jak trzeba gdzieś wyskoczyć. Nie wiem czy kupować teraz czy sobie odpuścić i za rok bedzie miał 2,5 roku to pomyśleć o czymś doroślejszym na dłużej jakiś mały dwukołowiec z dwoma małymi kołami po bokach bo akurat taki http://allegro.pl/rowerek-dzieciecy-utara-scooter-12-i1487393329.html mamy w spadku jak nówka uzywany jedno lato przez bratanka. Kurde jakby była "zbędna" kasa to nie ma problemu ale tutaj trzeba remontować i kazdy grosz zbieramy..... wiec solidnie musze podsunować za i przeciw.

Ostatnia edycja:
Do góry