reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A juz nawiązując do okazji cenowych na ciuszki to pokażę Wam co dzisiaj upolowałam + 1 bluze co kiedys kupiłam dla małego. [specjalnie kupowałam raczej na wiek 4 letni zeby młody miał na nowy sezon to dobre bo teraz pasuja mu te ubrania na 3 lata.
1. Bluza na 4 latka za 20 zł
IMG_3917.jpg
2. Welurowa piżamka ew dresik po domu czerwono-błękitno-szary taki za 15 zł - mam jeszcze chrapkę na zielony. Rozm 4 lata
IMG_3922.jpg
3. Dwa sweterki na 4 lata. Po 15 zł każdy
IMG_3923.jpg
4. No i tutaj może na wyrost ale nie pogardziłam bo były po niecałe 10 zł każda. koszulki na 5/6 lat :-D
IMG_3924.jpg

reklama
Jacek
A my zabieramy małą do galerii jesienią jak pada i jak są choinki to taki surogat pastwiska dla małego źrebaka. Żeby się wybiegała. Nic nie kupujemy (bo drogo) albo tylko drobiazgi
Mama_i_Marce sporo tego :-)

Agrafka - ja nie wiem zupełnie co, choć w żłobie i w przedszkolu mają spotkania dla babć i dziadków , słodkie poczęstunki i nie wiem co tam jeszcze; nie wiem jak u nas będzie , bo dziadkowie daleko.
Moje mogą zrobić laurkę na kompie :-D , bo mamy program z przedszkola do tego :-D

Ja co 2 lata daję po małym albumie takim na 40 zdjęć - przekrój 2 lat, czas na 3 edycję :-) co roku byloby za nudno a tak co 2 rok mam z głowy. W zeszłym roku były fotokalendarze, były tez już kubki i jak Kuba był malutki - odciski stopy i dłoni. Widziałąm tez wydanie gazety o dziadku czy babci na allegro.
a na inne okazje kupuje "gipsówki" - odlewy gipsowe i chłopaki malują farbami, potem lakieruję i sa super obrazki na scianę

reklama
Tak na serio ja nawet nie wiem kiedy to święto wypada :zawstydzona/y: No ale moze pod wpływem waszych pomysłow coś z Olinkiem wymyślimy tzn zrobimy. Niby siedze w domu ale brak inwencji albo pomysłow.

KILOLEK gipsówki gdzie kupujesz?

MAMA super okazje, za takie pieniązki warto obkupić dzieciaczka.

My jak zwykle w cocodrillo sie obkupimy na wiosnę, moze H&M, allegro
Nie mam u mnie na zadupiu więksych sklepów, jest Marcpol, Topaz ale w nich ubran nie ma, wiec cięzko mi jakies okazje obczaic. ach ze łzami w oczach wspominam kiedy pracowalam i jeździłam przez carefour do domu, bez obowiązków, bez innych wydatków niż na siebie i buszowałam po markowych sklepach, w szafie nie miescilam tego wszystkiego, na kazdy sezon cos innego a teraz............mzoe jak pojde do pracy zacznę rozglądac sie za czyms innym niż tylko wygodnym

Do góry