reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
miałam przewijak na łózeczko , ale zupełnie mi się nie spodobał więc kupiłam stojący w ikei. Teraz z racji oszczednosci miejsca musimy myśleć . Dziś spodobał nam sie ten również ze względu na to , że ma super organizer;-)

miałam przewijak na łózeczko , ale zupełnie mi się nie spodobał więc kupiłam stojący w ikei. Teraz z racji oszczednosci miejsca musimy myśleć . Dziś spodobał nam sie ten również ze względu na to , że ma super organizer;-)
no fajny jest. Szkoda, ze nie będę miala dostatecznie dużej wolnej ściany, bo tez bym taki kupiła

świetne

​Kilolku Ja miałam oba na łóżeczko własnie, Asia spokojnie mieściła się od strony gdzie przewijak nie leżał, a pod przewijakiem trzymałam m.in. pampersy i chusteczki, można też powiesić organizer. Ja byłam zadowolona, wygoda i oszczędność miejsca:tak:
Ja to samo:tak:
bylam bardzo zadowolona. Jak Kuba byl troche starszy nakladalam go na wanne i na nim Go ubieralam po kapieli:tak:
Oj, dlugo go uzylam:zawstydzona/y:

Dziunka - klękałam na podłodze i było mi znacznie wygodniej ;-) albo jakoś siedziałam na tapczanie... już powiem szczerze nie pamiętam jak to robiłam :-D

Do mnie też te wszystkie kupne przewijaki nie przemawiały. Kompletnie. A ze potrzeby ich posiadania nie miałam wiec sie nawet nad nimi nie zastanawiałam. U rodziców na górze miałam duży kwadratowy salonowo-goscinny stół na którym miałam kocyk, podkładki nieprzemakalne i drugi kocyk. Miałam na tyle miejsca ze w jednej połowie stała wanienka gdzie młodego kąpaliśmy [bo łazienki na górze nie było] a w drugiej przewijałam. A jak nie byłą to pora kąpania to juz w ogóle miał raj na ziemi. Mógł tam ćwiczyć, obracać się i wiercić bez wiekszego problemu. A jak był wiekszy i zeszliśmy na dół to młodego przebierałam/przewijałam na łóżku. Nigdy mnei kręgosłup nie bolał bo sobie koło niego klęczałam w tym momencie jakies wygłupy jeszcze były wiec fajnie. No nawet jakbym nie miała tego stołu na górze to i tak nic bym nie kupowała. Lubie duze przestrzenie jesli dziecko ma na tym leżeć.

reklama
Zamiast organizera miałam podczepione pod półki 2 metalowe kosze a w nich potrzebne pieluchy, kremiki i insze rzeczy.
Babcia Janka zakupiła dla Goni podstawę pod wanienkę, używaliśmy jej jako podstawkę do gondolki i spała tam Gonia jak zajmowaliśmy się Hanką. Jako podstawka pod wannę posłużyła może z 2 miesiące.... :zawstydzona/y:

Jacek - fajna ta porcelana, np. jako prezent na 1-wsze ur. chrześniaka ;-)

Do góry