reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

potrzebuję pilnie (na sobotę) pomysłu na prezent dla teścia. Człowiek prosty, robotnik, inteligentny bardzo i oczytany. Ale ksiązek kupiłam mu już za duzo. W koszule i perfumy zaopatuje go intensywnie teściowa. Pomózcie mi

reklama
newsweek ale to teściowa na szkołe kupuje.
Interesuje się fotografią, obróbką zdjęć. Kupowałam mu juz statyw, ksiązkę o fotoshopie i jakis program do obróbki zdjęć.
też nie chciałabym z kasą zbytnio szaleć, tak gdzies miedzy 50 a 100zł

szybko mu przeszło :-)
mamy takie, fajne, naparwde ogromne.
Generalnie jak nam jeszcze ktos puzzle kupi to mu chyba w d.. wsadze. Przedwczoraj ułożylismy 10 pudełek puzzli z samymi tylko autami. Niektóre jeszcze zapakowane w folię w środku były, nawet nie wiem skąd one :eek:

My też mamy dużo puzzli ale na nie szał minął. Tylko mnie pozostało je posegregować bo raz czy dwa nie skontrolowałam i okazało się że dziewczyny wszystko pomieszały:confused2:

Kilolek ramka do zdjęć elektroniczna? Ale chyba było. A może jakiś na wypasie album do zdjęć?

Mój dziadek, też gadżeciarz, teraz aktualnie powyciągał z szaf wszystkie slajdy z dzieciństwa mamy, jeszcze ja tam mała na zdjęciach jestem i chyba mój młodszy brat, kupił skaner i ramki do slajdów i teraz wszystkie wgrywa do komputera. Czekam z niecierpliwością na płytę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a no szybko ale jak chce to mówi żeby wyjąć i się bawi wtedy...ale widzę że on woli własnie jakieś klocki z obrazkami takie kwadraty ,puzzle itp.

Kilolku Ty masz inną sytuacje bo masz dwóc chłopaków i zabawek stos już a ja dopiero kolekcjonuję dla 1 ;-) a co dla Zuzi na gwiazdkę ??ma juz jakieś ulubione zabawki do gryzienia ??

Do góry