reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny, myślicie że taki wygibajtek:
Wygibajtek piłkarz | Prolis
albo taki
Wygibajtek ubrany | Prolis

i jakaś świąteczna książeczka do z historyjka, kolorowanką i naklejkami to jest okejowy prezent mikołajokowy dla przedszkolaków maluchów ?

Agrafka niby ten wygibajtek spoko, ale czy na długo ??
Mnie sie podoba w podobnej cenie jako drobiazg taka kostka łamigłówka UKŁADANKA kostka rubika ŁAMIGŁÓWKA KLOCKI HURT (2763703029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i do tego dodają jeszcze ludzika przylepiającego się. To powinno na dłużej zainteresować dzieciaki niż taki ludzik. Kurcze a trudno wymyślić pierdółke która byłaby hitem ;p ...
KOLOROWA MAGICZNA SPRĘŻYNA 6,5cm SPR5 (2726260579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Totalna NOWOŚĆ Super SKOCZEK SKACZĄCY ELF ZA0267 (2774111760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
!!! Yo-Yo LED ŚWIECĄCE YOYO JO-JO JOJO LED !!! (2746340509) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
............ nie mam pomysłów :no:

ja jestem za wygibajtkiem. Dla chłopców piłkarz, a dla dziewczynek ten drugi. Proste, latwe i edukacyjne. Tanie a nie tandetne.

Mama Kacper ma tę sprężynę. Tak naprawdę to jest na chwilę...Nasza jest już powyginana we wszystkie strony.

Kilolek Ania chyba pisze o tym mopie o któym pisałaś.

reklama
My mamy dwie sprężyny - jedną ma Julia już od dawna, bo szanuje i nic się z nią nie dzieje, Joasia ma mniejszą i chyba już trzecią ;-) ale bawią się tym często.

Agrafka moim zdaniem wygibajtek i naklejki ok. Na jojo jeszcze maluchy chyba za małe, sprężynka też może im się szybko powiginać i to za pierwszym użyciem. No ewentualnie ta kostka co Mama pokazała.

Do góry