aniolek20k
Fanka BB :)
Ma_Dunia piekna kołyska i bardzo praktyczna wanienka
gratuluje udanych zakupów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co planujesz później ??? Nie wiem, nigdy nie miałam kołyski ale wydaje mi się, że sprawdza się do 6-8 miesiąca jak maluch robi się bardzo ruchliwy to chyba się już nie nadaje ???? 

Gosiaczek wózeczek świetnie się prezentuje, ale jak dla mnie ma wielka wadę - tam nie ma kosza na zakupy! (miniaturka). Patrzę oczywiście z mojego punktu widzenia, bo jeżdżę na zakupy wózkiem i dla mnie to stanowczo niewystarczalne. Podejrzewam, ze Ty na zakupy będziesz jeździć samochodem, więc w sumie go nie będziesz potrzebować.a to mój najważniejszy z ostatnich zakupków, mam nadzieję że się sprawdzi w użytkowaniu. Reszty rzeczy nie wstawiam, za dużo tego.
Mi chodziło o taki zestaw pielęgnacyjny
ZESTAW PIELĘGNACYJNY- KĄPIEL BEZ STRESU!! e-Kids (474834909) - Aukcje internetowe Allegro

Dla mnie praktycznie niewykonalne. I to ma być kąpiel bez stresu? 
Moja kurtka posłuży mi jeszcze max do stycznia a jak zima będzie długa i mroźna ?????
Ostatnio jak byłam u rodziców to przymierzałam mamy sztuczny kożuszek - taki rozkloszowany i niby będzie dobry nowet gdyby ciąża trwała 12 miesięcy ale jak ja w nim wyglądam 
Jak starsza nobliwa pani....