Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale i tak fajne
wiecie co dziewczyny i dostałam ten śpiworek zimowy
jest śliczny i cieplutkii naprawde wielgasny. jesli ktos ma taka mniejsza spacerowke to rzeczywiscie moze byc za długi w koncu to 110 cm, ale jestem zadowolona:-) do mojego wozka jak znalazl

A stabilny jest to krzesełko? Chodzi mi o to czy jak mały siedzi i się w nim wierci to ona tam się nie rusza? Bo te nóżki takie cieniutkie i boje się ze nie stabilne. A tez zastanawiałam się nad takim. Bo tak jak piszesz mało miejsca zajmuje.aha no ja tez uwazam ze bajery nie potrzebne, a malo miejsca zajmuje:-) gdyby nie ja to nigdy krzeselka by nie bylo bo moj M uwaza ze to niepotrzebne tylko nie zwazyl na to ze ja ciagle Kondzia karmie![]()
a maly nie zsuwa sie na boki
na razie byl w szoku bo pierwszy raz w takim czyms siedzial:-)ale wygodnie mu bylo, zadowolony jest, po zlozeniu to krzeselko robi sie plaskie na ok 15-20 cm
poza tym bardzo latwo sie rozkreca jezeli chodzi o podrozeA próbowałaś może świec artystycznych? Albo kieliszków z ich imionami?a z innych zakupów, to muszę wymyśleć prezent dla teściów (oboje kończą w tym tyg. 60 lat) i zupełnie nie wiem, co im kupić. Są z gatunku tych osób, co to żyją skromnie, nic nie potrzebują, a wszystko i tak najchętniej oddaliby dzieciom. MOże któraś z Was ma jakiś pomysł?