Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super sprawa, nie ma porównania
Ja jeszcze krzesełka nie wyciągnęłam(no nie siedzi ta moja bździągwa),ale przypomniało mi się(jak któraś jeszcze nie kupiła),ze fajnie jak są dwie tace(u nas jedna na drugiej).Jak się coś rozleje itp.to łatwo szybko jedną zdjąć i dalej jeść czy się bawić.
Czemu od razu obcięłaś? Nie da się ich wyciągnąć - moje się da. Wyciągam przed praniem. Tapicerke prałam normalnie w pralce. Pasy też.Tylko pasy obcięłąm![]()
Mandarynka - moje stare drewniane krzesełko pasów nawet nie manie ma też żadnego z bajerów które wymieniłaś
ale jakoś w ogóle nie odczuwam ich braku ;-) w końcu tego krzesełka używa się krótko - max rok - a Juluś swoje baaardzo lubi:-)

tym razem z rekawiczkami do kompletu :-) 
nasza znajoma ma i jest z niego zadowolona 
musimy tylko poczekac troszke az zacznie sam siedziec porzadnie. Na razie wkladamu go w krzeselko czasami i chyba mu sie podoba 

O taki mam śpiworek tylko 90 cm. Ja wzięłam granat z błękitnym polarem bo mi najbardziej do wózka pasował. Aaa i na zdjęciu jest inaczej pokazane, ale u mnie tą górna cześć można odpiąć cała. Bo suwaki są na całości.ale za to spiworek masz superowy. Daj fotke ;-);-) Albo linka... ja tez chyba jednak kupie, bo moze kombinezonik i kocyk nie wystarcza na sroga polska zime
my mamy takie krzesło
KRZESEŁKO PEPE Baby Design KURIER sklep W-wa NOWE (723142103) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem bardzo zadowolona z niego. Teraz jest na najniższym poziomie i w pozycji półleżącej. Zuzia jest nim zachwycona. Lubi i w nim jeść i bawić się albo obserwować mamę jak gotuje
Ostatnio zakupiłam ochraniacz nowy do łóżeczka. Zakupiłam na całe łóżeczko ponieważ Zuzia to mały szogun i jak się wierci w łóżeczku to guz za guzem i nóżki miedzy szczebelkami i ryk:-(
Ochraniacz teraz jest super Zuzia nie uderza się o szczebelki i ja jestem spokojna że nóżki nie zaklinują się
DUDUŚ-Długi ochraniacz do łóżeczka360cm róż (750859742) - Aukcje internetowe Allegro