Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chłop chciał mnie do szpitala wieść.Drewniane dla starszych dzieci,które nie rzucają zabawkami,bardziej koordynują swoje ruchy i takie tam.super sa te zabawki, zwłaszcza drewniane mi się bardzo podobają. Narazie nasz Kacper boi się i płacze na zabawki z dźwiękiem i światłem. są dla niego zbyt głośne i za dużo się dzieje
i nic mu nie jest.Można dziecko małe bujać,można wozić z barierkami,a starsze samo się może odpychac,albo pchać jak uczy się chodzić.No i siedzonko jest otwierane,jak cos w domu zginęło ( kluczyki dosamochodu to na bank było pod tym siedzonkiem,hehehe.)
)Ja mam po synu takie jeździk,polecam,bo używany na milion sposób był prawie 3 latai nic mu nie jest.Można dziecko małe bujać,można wozić z barierkami,a starsze samo się może odpychac,albo pchać jak uczy się chodzić.
póki co mały jeszcze nie chce za bardzo w nim siedzieć, więc spróbujemy z bujaniem za jakiś czas :-)
Prosze pomóc,bo św. Mikołaj myślał,że łatwiej jest kupić niemowlakowi niż przedszkolakowi
teraz fontanna czeka na Julka już ją widział i patrzył jak zahipnotyzowany
- dobry do nauki chodzenia jako pchacz
a kupione ..... w Biedronce

zabawkę dostaliśmy w sklepie za zakup wózka:-):-):-)