• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Dzięki dziewczyny za info dot. termometrów.
Mam pytanie jeszcze apropos ubranka na wyjście ze szpitala. U mnie to będzie początek kwietnia jak wytrzymamy do końca i tak się zastanawiam nad kupnem jakiegoś kombinezonu. Tylko jaki? Zimowy czy polarkowy wystarczy? Jak myślicie?
Z pogodą w tym okresie może być bardzo różnie, pamiętam, że w tamtym roku pod koniec marca to jeszcze śnieg padał:sorry:

reklama
ja mam kombinezonik polarowy w sumie to juz wiosna nawet jesli bedzie chlodniej to przykryje dodatkowym kocem, niema co malucha od malego przegzewac:-)
mam tez kurteczke ze spodniami ale tez takie wiosenne.

nio a nasz Maks dostal kombinezonik na wyjscie od babci i dziadka;-) ani on polarkowy, ani taki super zimowy.. poprostu na polarze, niewiem jak go inaczej opisac:-) hi hi ale taki slodki bialy, a przedewszystkim taki malusi;-):-)

Gabi niby masz racje:-) ale z tego co pamietam to zeszle swieta wielkanocne byly troche "sniegowe":baffled: ja mam np termin na poczatek kwietnia, ale zyje z przekonaniem, ze do kwietnia nie dotrwam;-)
a wlasnie mi sie cos smiesznego przypomnialo:-D hi hi zadzwonila do mnie ostatnio kobieta z kadr i potwierdzila zmiane ustawy o tym zasilku rehabilitacyjnym i jak to stwierdzila, ja na L4 moge byc do 1maja, bo wtedy minie mi te 270 dni.. pozniej zapytala na kiedy mam termin, wiec jej mowie, ze na 7 kwietnia, a ona do mnie wali taki tekst "nio ale jakby pani nie urodzila do tego 1 maja to prosze dac nam znac, bo to jest bardzo wazne":-D hi hi wybuchlam smiechem i powiedzialam, ze jak slonica to sie moze czuje, ale tyle to w ciazy nie zamierzam chodzic:-D hi hi

Nie wiadomo jak to będzie.
Rok temu fakt,szłam z Miśkiem ze święconką i padał śnieg.
A jak z nim leżałam w ciąży (on z końca maja jest),to cały kwiecień i maj było po 30 stopni.Myślałam,że umrę:baffled:
A mi grozi w każdej chwili,ale absolutnie nie mam zamiaru wcześniej rodzić:-D

Gabi nio coz, niestety klimat nam sie zmienia i nikt chyba nie jest w stanie przewidziec jaka bedzie pogoda.. miejmy nadzieje, ze bedzie cieplo;-) moze nie az 30 st, ale ze nie bedzie siarczystych mrozow:-D hi hi

reklama
ja mam dla Julki taki bujak ze stawia sie nozki i jako krzeselko sluzy do tego jest doczepiany stoliczek, mala od urodzenia w nim siedziala a teraz w nim je, rysuje i telewize oglada:-)oparcie mozna polozyc plasko i taki chce teraz tez kupic bo wiem ze mloda sie swoim niepodzieli

Załączniki

• SP_A0235.jpg
    SP_A0235.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 92

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry