• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Ja do ucha jakoś nie umiałam,cuda niewidy pokazywał.Trudno jest tak dobrze "strzelić",lekko krzywo i już inaczej pokazuje.Ja zwykły rtęciowy najlepiej.
zresztą rzadko używany:baffled:jak był mały to nie chorował,a potem to widziałam,czułam (buziak w czoło)że ma temp. i trzeba zbijać:zawstydzona/y:
A do mierzenia wody to łokcia używałam,a potem zaczął mówić,że za zimna czy za gorąca:-D

reklama
Jak już opanowałam wątek:zawstydzona/y: No zaraz zmykam,ale tak fajnie wrócić do czasów jak mój Misiulek był malutki:-D
To mi sie wydaje,że przy wyborze fotelika najważniejsze jest bezpieczeństwo,a nie każda firma robiąca wózki akurat robi dobre foteliki.:baffled:Także ja bym nie kupowała kompletu.A do wielu wózków można dokupic adaptery i zamontować dobry fotelik:tak:
Ja zawsze przy wyborze fotelika opieram się na wynikach testów ADAC:tak:
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

http://fotelik.info/pl/testy/grupa:0-13/ocena/malejaco/index.html

Ostatnia edycja:
I tym sposobem wstępnie zdecydowałam się na Graco logico.Jeszcze chłop na żywo do samochodu przymierzy.
Dobrze wypada w testach (najlepiej po tych z isofixem) i bardzo mi się ta baza podoba.Bo trochę mnie wkurzało zapinanie pasów za każdym razem,dodatkowo u nas trzeba było się nasiłować,bo pasy przykrótkie były.No a teraz dwójkę będe zapinać,to sobie chcę ułatwić.
_LOGICO S_+_BAZA_ FOTELIK 0+ _GRACO_ + __playgro__ (520216891) - Aukcje internetowe Allegro

a ja sobie kupilam stanik do karmienia ale z fiszbinami :-)
ciesze sie bo niecierpie jak mi piersi stanik zle trzyma.
No i czekam teraz az przysla z allegro (tydzien już, zaczynam sie zloscic..grrrr )

auliya widze, ze jednak sie na Maksymiliana zdecydowaliscie;-) z tego co pamietam na innym watku pisalas, ze sie zastanawiacie nad tym imieniem, chyba ze to ja mam skleroze z rana:confused: nio, ale w takim razie bedziemy mieli w kwietniu juz 2 Maksow:-) hi hi

HIHIHI ja też będę miała maksa:tak::tak::tak: Długo nie moglismy z mężem dojść do porozumienia z wyborem imienia i juz ostatecznie wybralismy Maksymilianka:tak:

I tym sposobem wstępnie zdecydowałam się na Graco logico.Jeszcze chłop na żywo do samochodu przymierzy.
Dobrze wypada w testach (najlepiej po tych z isofixem) i bardzo mi się ta baza podoba.Bo trochę mnie wkurzało zapinanie pasów za każdym razem,dodatkowo u nas trzeba było się nasiłować,bo pasy przykrótkie były.No a teraz dwójkę będe zapinać,to sobie chcę ułatwić.
_LOGICO S_+_BAZA_ FOTELIK 0+ _GRACO_ + __playgro__ (520216891) - Aukcje internetowe Allegro

witam cie Gabi:)
ja u tego sprzedawcy kupowałam i fotelik samochodowy i krzesełko do karmienia ( nie dla siebie ale dla mojej szwagierki) i mogę polecić ci tego sprzedawce. Naprawdę super gość. Akurat mieszkam w łodzi a wiec wszystko odbierałam osobiście ale moja szwagierka zamawiając krzesło do karmienia po paru dniach stwierdziła ze kolor nie ten i wymienił jej krzesełko. naprawdę super. Później też będę u niego kupowała już dla siebie:) a fotelik super wybrałaś
pozdr

Ojejku, termometry, biustonosze... Ależ ja jestem do tyłu, mam raptem kilka rzeczy... Czas najwyższy zabrać się za kompletowanie wyprawki wg listy, ale ta praca mgr... :baffled:

A ja dziś po wielki zakupach. Łóżeczka nie kupiłam, bo mi się nic nie podobało, ale za to kupiłam pościel, poszewki, kocyki, ręcznik, wanienkę, lampkę w kształcie księżyca, pudełka na pierdołki, nawet komoda ale dzidzi została kupiona po okazyjnej cenie. Jeszcze dla siebie 2 tuniki, bo takie niskie ceny, że szkoda nie brać i do lupmka zaszłam i dużo słodziutkich rzeczy kupiłam dla niuni.

W poniedziałek zamówię łóżeczko na allegro, kosmetyki, przewijak, koszule dla siebie i zostanie na koniec wózek, ale to chyba już w przyszłym miesiącu.

reklama
Jeśli chodzi o termometr to ja tak jak Gabi polecam zwykły rtęciowy.
Kupiłam taki do ucha (nie z tych za 6 zł ;-))i leży :baffled: za każdym razem pokazuje inną temperaturę zależy jak się do ucha przyłoży :-(

Ja wczoraj byłam na zakupach ale takich spożywczych, no na dział dziecięcy MUSIAŁAM iść :rofl2: ale w sumie to tylko kupiłam śliczne frotkowe, błękitne skarpetusie-za 3-pak 8zł :-) nie mogłam się porzeć. Były jeszcze na wyprzedaży inne ciuszki np 3 pary płóśpioszków za 15zł :szok: ale jakoś słabo do mnie wołały :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry