• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

z wozkami trafiaja sie okazje. tylko trzeba szuuukac. ja ostatnio widzialam uzywana seville z fotelikiem od wozka za 800zl. wiec dla mnie zaden interes jak nowa jest za 1200 i ma gwarancje
to rzeczywiście.. biorę pod uwagę choć raczej carera (bardziej odpowiada mi kolorystyka) a jaka jest różnica między nią a sevilla??

mam kilkanaście typów wózków, które biorę pod uwagę, ostatnio na 1 miejscu jest Maxi Cosi Mura4, słyszałyście coś na jego temat??

reklama
jusia ja nie slyszala o nim.
co do sevilli i carera z tego co mi ktos mowil (sama nie sprfawdzalam bo carera w realu nie widzialam) glowne roznice to kolorystyka, torba i stopien zabudowania gondoli. w sevilli jest mozliwosc zrobienia ze w styczniu jak dzidzia mala a sa wielkie wiatry mozna zrobic tak ze szczelina jest bardzo malutka i nie wieje dziecku

Jusia javzakochalam się w carera i napewno ja kupie! Ta kremowo granatowa z czerwonym dodatkiem :) boskie są te wózki ibjyz się mie mogę doczekać aż stacha będę mim wozić :)

Co do Sevilla i carera one kosztują tyle samo ale mają inne kolory, niemniej czy bateria tez mię jest inny i jeden ma budę bardziej zabudowana a drugi mniej (tak mi siecwydaje) a tak to samo wszystko jak dla mnie :)

Sprite u nas w zgc jedna lansiara ma ten quinny i młody ma 8-9 miesięcy a wygląda na stłamszonego avjyz w soacerowce jest bo w gondoli juz dawno się nie mieści

Jusia koleżanka ma Mure 4 i jest zadowolona jak na razie ale jezdzila moim Tako, zanim go sprzedalam i powiedziala ze moj lepiej jedzie, bardziej plynnie. Ja moge wam polecic Tako Laret. Dla mnie byl za ciezki i duzy ale jesli dla kogos to nie ma znaczenia to wozeczek jest super. Ja mialam taki P1040230.jpgP1040221.jpg w necie nowe bez fotelika kosztuja ok 1300 chyba.

Załączniki

• P1040230.jpg
    P1040230.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 69
  • P1040221.jpg
    P1040221.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczyny ja mam żółty/złoty wózek... bez moskitiery w lato nie da rady jeśli macie zamiar czas spędzać w lesie/parku

Ja pamiętam, że z nowych w 2012 podobał mi się Tako Laret i Tutek Grander (oczywiście takich przystępnych cenowo)

Jusia nie wiem co masz na myśli piszac bujac :) Ogolnie zawieszenie ma dwustopniową regulację można ustawić na bardziej miekkie i bardziej twarde. Generalnie amortyzacja jest swietna, chyba nie spotkalam jeszcze wozka z lepsza. A jesli chodzi ci o gondolkę to ona jest wyprofilowana jak kolyska i mozna jej tak uzywac chociaz mi to sie nie zdazylo.

Jusia nie wiem co masz na myśli piszac bujac :) Ogolnie zawieszenie ma dwustopniową regulację można ustawić na bardziej miekkie i bardziej twarde. Generalnie amortyzacja jest swietna, chyba nie spotkalam jeszcze wozka z lepsza. A jesli chodzi ci o gondolkę to ona jest wyprofilowana jak kolyska i mozna jej tak uzywac chociaz mi to sie nie zdazylo.
chodziło mi o to, czy wózek można lekko przechylać w przód i w tył (w górę i dół) co w gondoli daje efekt bujania, w niektórych wózkach np. w x-landerze nie da rady..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry