• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja za kilka dni przejdę już na 8% rabatu w Rossmanie:-) A mleko modyfikowane muszę kupować córci i tak więc tam mi najtaniej wychodzi.

Za każde przejście na wyższy rabat dostaje się jeszcze prezent. Albo gazeta albo drobiazg dla dziecka (na zmianę). U nas teraz będą skarpetki.

reklama
Tasia a gdzie sprawdzasz jaki masz rabat i co ile to rosnie? Ja dzis chusteczki mokrw kupilam by soawdzic na sobie najpierw ;-)

Dziewczhny ktore uzywacie na rozsepy kremu z rossmanna dajcie fotke. Bo dxis nie wiedxialam czego szukac :-(

agulqa, to się wszystko sprawdza na stronce, i tak musisz kartę zarejestrować, a później masz cały podgląd konta :tak: Ale w ciąży rabat nie rośnie, dopiero po porodzie! ;-)

To Cię w butlę nabiła ;-) W ciąży cały czas 3%, dopiero jak urodzisz i zmienisz na koncie "mam już dziecko" i wpiszesz datę porodu (masz na to 60 dni od przewidywanej daty, którą podałaś w profilu) to nabija rabat :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry