• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
agulqa fajne zakupy zrobiłaś :happy2: ja już nie kupuje mam trochę swoich i odkupiłam od szwagra dwie giga torby-bo oni czekają na Alicje ,juz wyprałam-także Gniewko ma się w co stroić,teraz jeszcze kilka nowych tetrowych pieluszek,akcesoria do karmienia i higieny i będzie ok.,ale mam jeszcze sporo czasu,a no i oczywiście komoda dla malucha

Bada ja bym pewnie tam nie wjechala gdyby nie potrzeba wydania kasy, zawsze tak mam jak sie wkurze :-P

Ja dopiero jak sie urzadzimy przywioze od mamy kartony z rzeczami i dokladnie przejrze xzego ile mam i w jakim rozmiarze.costatnio w lumpki nqkupowalam body wiec teraz nie wzielam zadnego bo nie chce za duzo w kednym rozmiarze miec.

Dlatego ja mega sie nie nastawiam :-P ciesze sie ze Robert ale juz wczoraj mojemu tacie powiedzialam ze prawdopodobnie bedzie dziadkiem z prawdziwego zdarzenia icze potwierdze mu jak sie urodzi ;-)

reklama
jezyk pewnie na początku września na połówkowym, w czwartek raczej usg mieć nie będe, a jak byłam wtedy na Izbie przyjęć to wstydzioch tylko posłady i plecy pokazał :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry