• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Bada no dokladnie :-) ja tylko zaluje ze moi rodzice beda tak rzadko malego widziec. Chociaz jesli bedzie kasa to zamierzam czesto u nich bywac, szczegolnie jak cieplo bedzie :-) to chociaz na dzialeczce posiedze i w basenie dupke wymocze ;-)

Agulqa świetne łowy. Ja też Domi zaopatrywałam (i do dziś to robię) w lumpkach. Niestety im dziecko starsze tym gorzej trafić na coś ładnego w dobrej cenie.

Ja nawet nie wchodzę do lumpków, bo małych ubranek mam baaardzo dużo. Jak będzie dziewczynka to będę miała wszystkiego za dużo. To co mam swoje no i od siostry co ma córcię starszą od mojej o 2 tyg. No chyba, że będzie chłopiec wtedy pójdę poszukać czegoś na wyjścia, chociaż z tego co pamiętam dużo rzeczy mam unisex

u mnie też rodzice z obu stron nie mają innych wnuków i mieć nie będą :-p bo jesteśmy oboje niestety jedynakami, a w dodatku tak długo czekamy na to maleństwo... moi rodzice już pod 60-tkę powoli zmierzają, a teściowa pod 70-tkę, także im i nam naprawdę wszystko jedno, byle dziecko zdrowe było :tak:

Emilchen moja mama też ma 59 lat i świetnie daje sobie radę z wnukami. A ma dwie wnuczki w tym samym wieku (2 tyg różnicy). Dziadkowie dadzą radę. Gdy zobaczą Maleństwo to nowe siły w nich wstąpią.

Dziewczyny a miała któraś z Was do czynienia z dobrym nosidłem? Chusta to dla mnie czarna magia i nie rozumiem tych wiązań. Ale ja jestem taka "noga" w takich manualnych sprawach.

Tasia faktyczniw najwiecej niezniszczonych rzeczy jest dla maluchow bo ledwo zaloza i juz wyrosna. Ja staram sie kupowac wlasnie unisex mimo wszystko ;-) zaluje tylko ze zadnych spodni ciazowych dla mnie nie bylo :-(

Emilchen pewnie ze zdrowie bobasa jest najwazniejsze

reklama
Agulqa na jakiś kombinezon zimowy poluj. do 20 zł powinnaś znaleźć już cudo. Ja miałam rozm. 62 i córcia się wręcz topiła w nim taki akurat starczy na dłużej. A Dominika malutka nie była, bo 57 cm i 3800g

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry