• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

U mnie spała w rożku, później w śpiworku, ale domi lubi się wtulić i teraz kołderka jest najlepszym przyjacielem. Jeździmy z nią wszędzie (nawet nie próbowałam jej zapomnieć). do tego jest płaska poduszka i też służy jako przytulanka bardziej niż poduszka.

Nowej Dzidzi będę musiała kupić cały nowy zestaw, bo te komplety pościeli co używa córka są nietykalne dla innych:-D

reklama
U mnie też w rożku ;-)

SUSEŁ - gratuluje udanego zakupu ;-) tysiak w kieszeni to już coś :-D

A dziewczyny szykuje się do zakupu wszystkiego dla mojej bo wyrosła dosłownie z wszystkiego :sorry2: i może macie sprawdzonego sprzedawce na allegro albo kogoś kto chce sprzedać ciuszki po córce na 128cm ?

Suseł super, że zakupy udane.
Ciągle się za wózkiem rozglądam, ale tak zachorowałam na tego concorda, że chyba już zostanie teraz tylko jeszcze kolor wybrać, a to następne 2 miesiące zastanawiania się :-D

femme, ja przeważnie szukam na Allegro kogoś, kto sprzedaje na lisytacjach od 1zł i kupuję kilka ciuchów u jednej osoby. Albo paczek poszukaj, też tanio wychodzi :tak:

Femme Ja właśnie kupiłam paczkę dla córci. Z przesyłką wyszło mi 1 zł za sztukę. Kilka rzeczy wiadomo, że bardziej po domu, ale mam nadzieję że do wiosny mamy z głowy większe zakupy. Ale następnym razem jak płcie będą potwierdzone to będę tu ogłaszać że chce kupić. Bo mamy starszych córeczek chyba synków w sukienki nie będą ubierać:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry