• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Tasia jest sliczny trzeba mu przyznac. Tesciowie maja psa. Efekt jest taki ze dziadki cxesto wyjezdzaja, tescia nie ma miejsciu, tesciowa i Ł ciagle w pracy a siostra Ł za granica w robocie. Ciagle problem bo nie ma kto wychodzic i wszystko pod psa, caly dzien. Jak malec sie urodzi to pewnie ja bede chodzila na spacery z psem i bobasem

reklama
Piesie macie cudne ale pies dla mnie to tylko jak ma się domek. Koty bardziej kocham ale nie chcę mieć poniszczonych mebli więc póki co mamy szynszyla i rybki. Rybki to moje hobby bo lubię obserwować :))) Kiedyś miałam chomiki, myszy i sczury ale wszystkie te zwierzaki zbyt krótko żyją więc co chwile rozpacz była :)))

Agulqa jesteś pierwszą osobą, której się szynszyle nie podobają hahaha... :))))) My już zaraziliśmy 3 rodziny i też pokupowali szynszyla . To już jest mój 3 i jak dla dziecka super bo mało wymagający :)))

Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że mąż o mnie oszukał bo ja stękałam za kotem a On powiedział: będzie dziecko to będzie kot... I co... dalej nie mam hehe... :)) Wiecie bo ja to chciałam kota a dziecka niet, taka byłam okropna :))))

Aza blee :-P ale ja teraz na etapiemwygody jestem i zadnych zwierzat, nawet rybek nie bedzie. Niestety moj Ł jest wymagajacy jak zwierzaczek i jak dziecko w niego sie wda (a poki co na to sie ma, Ł teznwariowal cale noce) to dwa domowe zwierzaczki mi starcza :-P

Wydaje mi sie ze ktoras szukala tego wozka uzywanego. Co prawda tu sama gondola ale wstawiam moze mozna spacerowke osobno dostac, nie wiem nie znam sie :-P ale moze sie przyda komus

OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry