• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Marciszonek,bardzo dobrze kryją, są z grubszej bawełny. Rozmiar brałam wg obwodu bioder.
Aza, nadają się na zimę pod warunkiem, że zima będzie taka jak była w tym roku :-)

reklama
Nulini aż tak nie zachodzi choć ma to swoje plusy bo mogę rączkę składać bez ściągania budki :)))) Ja jak zawiewało to i tak cały fotelik zakrywałam kocykiem. Patrzyłam na ten Twój wózio i rzeczywiście ciężko coś znaleźć.

AZA, no właśnie ten Hummer to masakra, tak niespotykany :-( A producent ze wsi obok :-( Teraz oglądam Baby Merce, bo strasznie mi się podobają, widziałam na żywo, tylko te kolory takie smutne :-(

Doggi
, ooo, taki daszek to spoko :-D

NOWOŚĆ 2014!!! 3W1 WÓZEK BABY MERC ONE+GRATISY ALU (4491165644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Spodobał mi się, ale mąż kręci nosem, że taka cena :-(
A ja zauważyłam, że we wszystkich wózkach do 1000zł podnóżki i pałąki w spacerówkach są obite chamską folią, ja w moim Hummerze mam eko-skórę i wygląda to milion razy ładniej, a tak samo łatwo się czyści...
I właśnie w tym Baby Mercu też jest obicie pod nóżki z eko-skóry...

Wiem, wiem, dziwne mam wymagania :-D

reklama
Nulini- Fajny i nie wydaje mi się żeby za wózek 3w1 była to bardzo wygorowana cena. Fakt znajdą się tańsze, ale ten też nie jest z tych hiper drogich. Także probuj kolowac męża :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry