• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

uważam ,że raczej cieńszy,bo i tak masz kocyk-śpiwór czy pościel w wózku i nie musi być nieprzemakalny zdecydowanie może być jakiś pluszowy,sztruksowy:happy: a rozmiar myślę,że wystarczy 62 ,bo moi chłopcy oboje 59cm po porodzie i 56 rozmiar był dobry, a wiadomo chcemy mieć ten kombinezon na "trochę"

reklama
Ja też nie przepadałam za takim grubym kombinezonem, mała nawet ciężko było zapiąć w foteliku samochodowym. Więc lepiej mieć cieńszy i jeszcze przykryć albo ja np. zakładałam spodenki sztruksowe czy coś i do tego kurteczkę pluszową. I też wystarczało.

ja też o kombinezonie myślę ze względu na fotelik samochodowy,aby nic się nie podwijało i tak jak Suseł też dużo razy ubierałam w dresik,spodnie,bluzy czy kurtki,przecież nie zawsze jest na minusie

już widzę mojego Gniewka w tym stroju:happy:(spodenki są ocieplane ,a sweterek ma misia w środku)

Ostatnia edycja:
LayDeeK zaczęłam przez Ciebie oglądać używane meble na Olx i Allegro. Z tym, że ja chcę dla starszej coś znaleźć a to co u niej w pokoju przestawić do pokoju młodszej.

Ja ogólnie lubię "całości" czyli kombinezony, rampersy itd. Są moim zdaniem praktyczniejsze i wygodniejsze zarówno dla mamy i maleństwa niż zestawy góra+dół. Przy pierwszym maluchu też nakupowalam w ciąży spodenek, sweterkow itp i szczerze. ..może ubralam dwa razy ;-) Ja mam jeszcze po Krzysiu kombizenozy, także jeden wydatek z głowy.
LayDeek mebelki super :-)

reklama
Ja łóżeczko kupuje z ikea do kompletu do mebelkow.
Agulqa super łóżeczko :-) ja miałam wcześniej w łóżeczko o tych wymiarach i młody miał pole do popisu. . :-D

Załączniki

• 1410529921046.jpg
    1410529921046.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry