• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada dokladnie. Bez przecen maja kosmos
Femme ja poki co tez glownie w lumpkach, w sklepach robie maslane oczy i Ł czasem cos kupuje. Jakos mniej mnie to boli mimo ze mamy wspolna kase :-P
Co do pokoiku ja wlasnie nie mam pojecia czy juz i ja robic. Na poczatku mlody bedzie z nami ale szybko chce go dac do siebie zeby sie nie uczyl spania z nami itp. Ale roznie w praktyce bywa ;-) no i nie wiem sama co bym chciala w takim pokoiku malucha :-(

Laydeek sliczny. Tez gdzies go ogladalam

reklama
Ja będę miała kołyskę po Ninie, ale to taka stara drewniana kołyska, robiona na zamówienie ze 30 lat temu:-)tylko materacyk będę kupowała nowy, przy Ninie znaleźliśmy w necie jakiś sklep z materacykami na zamówienie bo kołyska oczywiście niewymiarowa- 100 cm na 50 cm, materacyk miałam chyba piankowo- grykowy, teraz pójdę w Kokos.
W piątek kupiłam też 3 pary bodów z krótkim rękawem w smyku za 20 zł, więc cena przyjemna. A za kolejne 20 zł kupiłam Ninie czapkę, szalik i rękawiczki.

Bez tytułu.jpg jutro jadę obejrzeć :-D

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 63
bada, super ta kołyska. taka mi wystarczy. no i ta cena! za 50zł to też bym brała od razu! :-):tak:

Dziewczyny, to ja mam jeszcze jedno pytanie odnośnie wózków. bo w dalszym ciągu twierdzę, że szkoda kasy na nowy i zostanę przy maricie aczkolwiek coraz bardziej przeraża mnie fakt jej ciężkości i wielkości a mieszkania na 4 piętrze. bardzo ułatwiłby mi życie wózek z gondolą, który ma lekki i bardzo składany stelaż (do bagażnika w aucie) i gondolę dość lekką i poręczną do noszenia, bo noworodka/małego niemowlaka mogłabym wnosić i znosić z mieszkania w gondoli, mając przy okazji wolną rękę, żeby trzymać młodego.

w związku z powyższym moje pytanie brzmi, czy możecie przy okazji swojego wpisu w tym wątku wspomnieć dla mnie nazwę i model wózka, który polecacie w kategorii lekki, poręczny no i żeby nie były taki plastik jak ten Cam, który wkleiłam. oczywiście ze swojej strony pojeżdżę po sklepach i pooglądam wózki, ale wolałabym juz za konkretnym modelem niż tak w ciemno.

aaa cena... no bez przesady. taka do max 2000 zł a najlepiej 1500 zł :tak: DZIĘKUJĘ! :-)

Bada nie wiem jak z przenoszenie to wygląda ale bardzo dobre opinie mają camarelo sevilla i carera (są takie same) są dość duże te gondole ale prxy tym wózek nadal jest lekki i z tego co widzę stelaż prawie ba płasko się składa co jest super. No i opinie w necie te wózki mają naprawdę dobre i piszą właśnie ze lekki i łatwy w obsłudze i prowadzeniu, carera to mój wybór od kilku miesięcy, urzekł mnie ten wózek :)

Sprite, ja mogę polecić ten co myśmy kupili, czyli Mutsy Evo. Jeden z najlżejszych na rynku, składa się bardzo prosto, lekko się prowadzi itp. Cena nowego jest powalająca- ok. 2 000 bez fotelika samochodowego, ja znalazłam używkę jeszcze na gwarancji za 1000 zł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry