• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Jeśli szukasz na dużych pompowanych kołach to zawsze będzie cięższy. Więc zależy co wolisz i gdzie mieszkasz. Ja na wiosce i bez schodów więc mi ciężar obojętny a koła muszę mieć pompowane, wózek obszerny bo moja 2 latka wciąż na spacerach w nim śpi. Jak w mieście i masz schody zamiast windy to są ci zbędne takie koła i śmiało możesz kupić lekki wózek na mniejszych nie pompowanych kołach. Tu musisz tylko zwrócić uwagę na amortyzację, bo są bardziej 'twarde'. I faktycznie szukaj sobie lekkiej zgrabnej gondoli jeśli będziesz nosić w niej bobasa np. waga gondoli 4,5kg jak w wózkach Bebetto Solaris lub Inglesina Zippy.

laydeek moja kuzynka ma Tako i zachwala.

Ostatnia edycja:
kasiek, pierwszy wózek kupiłam totalnie na luzie, kierując się tylko wyglądem i tym co w danej chwili mi się podobało (no i ceną oczywiście). jednak mieszkałam na parterze i było mi wszystko jedno. wtedy nie pomyślałam o montowaniu fotelika co się okazało bardzo męczące, ale do przeżycia.

teraz mieszkam na 4 piętrze bez windy. mam takich a nie innych sąsiadów :no: i troche strach zostawić wózek na klatce na parterze. jeździłam kombi, a teraz liftbackiem (wielkość bagażnika jest większa, ale inny sposób załadunku. w kombi prostszy dla wózka). no i ruchliwego 3 latka. i jak tak o tym wszystkim myślę, to chyba przydałby się jakiś lekki, poręczny wózek. kólka mi obojętne, raczej jazda po chodnikach i lesie, ale z wyjeżdżoną drogą. bardziej zależy mi na amortyzatorach. no i fajnie jakby dało się zamontować do niego tę podstawkę na kółkach dla starszego dziecka. konieczne jedna rączka. tyle ;-);-);-) chyba jestem mało wymagająca, co? :cool2::cool2:

ten bebetto solaris jest fajny, ale ogólna waga 14kg niby. i cenę ma ok.

Ostatnia edycja:
kuch 016.jpgkuch 017.jpg
Moje piątkowe łupy, 1 sztuka - 1 zł :-)

Załączniki

• kuch 016.jpg
    kuch 016.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 79
  • kuch 017.jpg
    kuch 017.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 78
Agulqa w jednym ze szmaciaczków w Białymstoku w piątki 1 szt - 1zł. To jest taka sieć, w Białym mamy 3 wielkie tej jednej sieci i już się boję o nie zahaczać, to grozi uzależnieniem ;-) A przecież taki maluszek błyskawicznie wyrasta ze wszystkiego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry