Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmmm.. porównując wagę tych wózków z tym BUGABOO CAMELEON 2 DENIM RED LIMITED + OFF WHITE (4594256559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to są takie drugie marity ;-) ale jaką cenę ma ten bugaboo! masakra! :--
-
-(
i troche strach zostawić wózek na klatce na parterze. jeździłam kombi, a teraz liftbackiem (wielkość bagażnika jest większa, ale inny sposób załadunku. w kombi prostszy dla wózka). no i ruchliwego 3 latka. i jak tak o tym wszystkim myślę, to chyba przydałby się jakiś lekki, poręczny wózek. kólka mi obojętne, raczej jazda po chodnikach i lesie, ale z wyjeżdżoną drogą. bardziej zależy mi na amortyzatorach. no i fajnie jakby dało się zamontować do niego tę podstawkę na kółkach dla starszego dziecka. konieczne jedna rączka. tyle ;-);-);-) chyba jestem mało wymagająca, co?