• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sprite a ja czytalam ze z rteciowym do daiecka trzeba uwazac.

Bada dzieki za linka, moze do stycznia bedzie jakas promocja. Chcialam sie w 100zl zmiescic. Z drugiej strony wiem ze to wydayek na dluzej. No i gwarancja 2lata...

Mi kocyk bardzo sie podoba, jakbym miala corcie to bym wziela szarorozowy ;-) mega drogi tez nie jest. Ja bede miala chyba 2 czy 3 kocyki po mlodym ;-)

reklama
Yggam ​ale ten sam co mi się podoba? jak tak to daj znać czy fajny jak przyjdzie :happy2:
agulqa ja niby tez mam,ale do wózka chcę nowy,śliczny-przecież większość rzeczy Gniewko będzie miał po braciach i też mu sie należy coś tylko jego :-D

Ostatnia edycja:
Bada pewnie ze tak :-) nasz bedzie mial troche rzeczy tylko swoich ;-) chocby wozek, lozeczko. Ja planuje zrobic literki dla mlodego, moze sie uda ;-) no i ma mimo wszystki kilka nowych ubranek, mimo ze ja szukam po lumpkach itp ale siostra Ł kupila ostatnio w h&m biale body kopertowe i skarpetusie w rossmanie, o takie ;-)

Przepraszam za post pod postem ale nie chcialo inaczej wskoczyc :-(

glowki misia to grzechotki

Załączniki

• 1410850944527.jpg
    1410850944527.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja się waham nad szaro-niebieskim w paseczki,a całym szarym w kolorowe cienkie paseczki :happy2: zresztą Ci sprzedawcy mają wiele fajnych,potrzebnych rzeczy na swoich aukcjach i chcę dokupić coś jeszcze bo i tak jedna przesyłka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry