• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

E tam, byle miało co jeść, było przewinięte i ubrane, a będzie szczęśliwe :-D:-D Reszta to tylko dodatki :-D

Ale fakt, fakt, można przesadzić patrząc na te cudne ciuszki :tak:

reklama
Ten wozio to tez nie moj klimat bo nisko gonola. Na zywo dosc ze srednio wyglada to schylac sie trzeba. I te mega male kola z przodu. No ale kazdemu podoba sie co innego:) Wazne ze w twoim typie!

Alecta ja za to dzis znow bawilam sie w sekretarke Ł. Musze mu pomoc czasem w dokach bo on sporo w pracy a im szybciej sprawa do prawnika pojdzie tym szybciej mozna o kase walczyc. A jej kazdy zastrzyk sie przyda teraz.
Z pracy Ł na tacie mozemy liczyc jedynie na jakies 200zl na swieta, ode mnie w zwiazku z L4 na nic... wiec zostaje nam jedynie dzialac samemu w dzialalnosci Ł

właśnie ta nisko osadzona gondola i najbardziej mikroskopijne koła na rynku :) mnie troche przerażają, ale postaram się go wymacać na zywo, może ortopedyczny będzie miał konkurencje :-D:-D:-D chociaż mąz mi chyba tak łatwo nie odpuści orbita :-p

Żelka, hahaha zboczenie zawodowe :-) marketing i pr to moja praca :cool2:

Ten wózek totalnie nie jest w moim typie. Ale sposób transportowania gondoli, lekkość i latwosc jej zakładania i ściągania i generalnie wielofunkcyjność tego stelaża mnie zafascynowalo. Fakt, ze niski. Tez to widzę. Spacerówka juz mnie mniej obchodzi, bo i tak pewnie szybko na obecna młodego zmienimy. Tez musze na żywo zobaczyć, bo może wcale nie takie cudo z niego ;-)

Sprite tak peg perego nowy zestaw kolo 3tys ale my wlasnie dlatego chcemy kupic tylko spacerowke nowa a gondolke mam uzywana, fotelik po Jasiu wiec w 2 tys sie zamkniemy na pewno. Czekam na grudznien, moze beda jakies promo :P

Bugaboo sa cudne ale one po 3tys uzywki chodza to juz przegiecie jak dla mnie!

Jezyk okryjesz swojego malca swoja bluza, pazurki obgryziesz i bedzie ok ;-)

Mam pytanie o pieluchy tetrowe. Ile zamierzacie miec? I nie ma strachu kupic na allegro czy lepiej w sklepie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry